Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » LÉTEZIK? KÉRÉSRE CSÁSZÁR?

LÉTEZIK? KÉRÉSRE CSÁSZÁR?

Figyelt kérdés

Elmeleti kerdes ugymond. En mèg messze vagyok ùgymond a szülèstől? De már van ilyen? Vagy csak külföldön. Nem ertem.. ezt hogy? Oda megy a terhes a vizsgalatra es megkerdezi, hogy szulhet e csaszarral? Es ha olyan dokit fog ki, aki ezt nagyon ellenzI? H van batorsaguk ehhez a nőknek?

22N

Nem vitat akarok szìtani!!!!

#magyar #császár #kèrèsre
2016. dec. 6. 22:53
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
55%

Kulfoldon igy van igen.

Csaszart szeretnek. Ennyi, a no dont a testerol.

En is azt kertem, szuper volt!

Itt utana ugyanugy megkapod a babat, amint kivettek, soha el nem vittek egy percre sem. Mutet utan 5 perccel hoztak a grillcsirket ebedre, 5 ora mulva setaltam, masnap mentunk haza.

36 evesen volt a csaszarom.

2016. dec. 6. 23:19
 2/47 A kérdező kommentje:
Vàò.. hat ez ùj Nekem. Nem itelem el, de nem biztos h mernèm kèrni. Vannak "nyers: dokik..szinte fèlek 1-2től. Te nem feltel megkerdezni? Vagy ez nem itthon törtènt veled?:)
2016. dec. 6. 23:21
 3/47 anonim ***** válasza:
76%
Bocsi h irok ide, de engem is erdekelne ! :)
2016. dec. 6. 23:24
 4/47 A kérdező kommentje:
Semmi gond. Remèlem nem robbantok " hàborùt" sokan nem birjak a temat, ahogy mashol láttam! :) "
2016. dec. 6. 23:25
 5/47 anonim ***** válasza:
53%

Elso vagyok, ez kulfoldon volt :)

Ott a 8-10. het korul van az elso idopont terhesgondozasra, es olyankor megkerdezik ( kotelesek ), hogy hogy kivansz majd szukni. Huvelyi utin vagy csaszarral.

2016. dec. 6. 23:27
 6/47 A kérdező kommentje:
Èrtem. Köszi! :) nehezen epultèl fel? Sokat olvasgattam most, aprò mèreteim miatt lehet h nem is artana. Majd doki megmondja. SzerintEd itthon letepnek a fejem egy ilyen kerdesert? ( női maganorvos)
2016. dec. 6. 23:31
 7/47 anonim ***** válasza:
33%

Nagyon gyorsan felepultem. Ez a " nagy hasi mutet" duma mar 50 eve elavult. Egy tervezett csaszar 20 perc. Ennel meg egy fogtomes is tovabb tart !

Hasizmot 20 eve nem vagnak.

Otthon sajnos meg nem lehet legalisan kerni, de mivel otthon ugye a penz az ur, igy lesz orvos aki megcsinalja ha fizetsz.

2016. dec. 6. 23:35
 8/47 anonim ***** válasza:
31%

Szia! Én a szemem miatt szültem császárral, de ha nem rossz a szemem, valahogy akkor is kibuliztam volna, én egyszerűen félek/feltem a szulestol. Viszont az állami kórházakban nagyon nézik, h indokolt-e a császár, mert itthon meg vannak verve azzal, h csak a természetes szülés az igazi. Magán kórházban persze simán megcsinálják kérésre.

Puhatolozz az orvosoknak, ő mennyire rugalmas. Ha az, akkor szerintem találtok "okot" a császárra.

2016. dec. 6. 23:37
 9/47 A kérdező kommentje:
Igen. De vajon, h derithetem ki h melyik dokinal puhatolòdzak? :/ erdekelne a tèma bővebben.. ha vkinek ez itthon sikerult akar privibe is ìrhat, ha fèl az ìtèlkezőktől!:)
2016. dec. 6. 23:38
 10/47 anonim ***** válasza:
28%
*puhatolozz az orvosodnal
2016. dec. 6. 23:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!