Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után tényleg megkönnyeb...

Szülés után tényleg megkönnyebbül az anyuka? Mármint testileg.

Figyelt kérdés
Szülés után egy jó pár kg-al lesz kevesebb a kismama. Ezt meg lehet érezni utána, ha felkel?
2010. ápr. 28. 11:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
En attol konnyebbultem meg, h tul vagyok rajta es meg elek:-)
2010. ápr. 28. 11:06
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Az előző válaszoló nagyon jó leírta. A súly akkor nem lényeg. Ezzel majd otthon foglalkozik az ember.

A fő hogy a fájdalom elmúlt!!!!!!!!!!

2010. ápr. 28. 11:12
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szülés után mindened fájni fog. Nehezedre fog felkelni az ágyból, de főleg ülni a gátsebed miatt. No meg a terhesség alatt a hasizmok sorvadásnak indultak, észre fogod venni, hogy nem olyan gyorsan ülsz fel az áőgyban, mint a terhesség előtt. :-)

De egyébként igen, azonnal észreveszed, hogy megkönnyebbültél egy csomó kilóval. Hirtelen mintha elfújták volna a gyomorégést, a légszomjat, a hátfájást, a vizesedést, az örökös fáradtságot, már le tudsz hajolni stb.

2010. ápr. 28. 11:21
 4/11 anonim ***** válasza:
77%
én akkor könnyebbültem meg mikor megszültem, elmúltak a fájások és hiába varrtak, annyira jó volt h már nem kellett a fájásokra várni, én nem éreztem magam könnyebbnek, de a szülésen jó túllenni, hiába csodálatos dolog
2010. ápr. 28. 11:35
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
én megkönnyebülést nem éreztem, mert nem volt sok gondom a pocakommal (se légszomj, se semmi) viszont marhára hiányzott a pocak. ösztönösen simogattam...
2010. ápr. 28. 11:56
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekem szülés után még az állakpcsom is fájt,annyira szoritottam össze a fogam szülés alatt.

Most visszagondolva inkább a nagy pocak,mint a gátseb.......

2010. ápr. 28. 14:21
 7/11 anonim ***** válasza:
Állkapocs:)9)
2010. ápr. 28. 14:22
 8/11 anonim ***** válasza:
Harmadjára nem próbálom meg leirni,remélem értitek mire gondolok:))))))))
2010. ápr. 28. 14:23
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon hiányzott a pocak! Én is símogattam néha utána :-). Nem könnyebbnek éreztem magam, hanem másnap már olyan vékonynak, amilyennek még soha. Alig volt már hasam, a lábaimról lement a víz (pedig 10 kg-ot híztam csak), és olyan vékonyak voltak ahogy lenéztem, hogy azt hittem hogy nem is az enyémek. Nagyon jó érzés volt azért.

Most majd kíváncsi leszek, hogyan lesz, mert ikreket várok. Ha az a hatalmas pocak egyszer csak eltűnik....

2010. ápr. 28. 14:23
 10/11 anonim ***** válasza:
68%
Nekem császár volt, így szülés után kb. egy hétig mindent éreztem, csak megkönnyebbülést nem. Ja és a bokám háromszorosára dagadt a víztől, úgyhogy eltelt egy csomó idő, mire végre szó szerint könnyebnek éreztem magam.
2010. ápr. 28. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!