Nektek milyen hosszú volt a vajúdás?
Első szülés: 10 óra vajúdás, és gyors kitolás, talán 4 fájásra.
Második szülés : 4,5 óra vajúdás, és a kitolás 2 perc, mint egy kis rakéta:)
Féltem, de inkább kíváncsi voltam. Nem terveztem meg a szülést, nem voltak elvárásaim. Szerencsére senki nem avatkozott közbe, és két nagyon jó élménnyel, és két gyónyörű gyerekkel lettem gazdagabb.
Ja, fájt, mint az állat, de a dokit mindkétszer megkértem, hogy saccoljon, mikorra lesznek meg, így volt mire várnom. Először szinte percre pontosan eltalálta, másodszor meg mondta, hogy talán 2 óra múlva kell visszajönnie, na 5 perc múlva már kitolás volt:)
Velem volt, talán 2 óra lehett a vajjúdás, szêpen lassan egyre rosszabb volt..
Nem féltem, nem vagyok az a félős típus, semmi értelme! Attól nem lesz jobb
Első szülés kb. 7 óra volt...az utolsó 2 órában oxitocinnal durva volt, előtte csak tágultam ezerrel és szivárgott a magzatvíz, gyenge és rendszertelen fájások voltak. Kitolás kb. 15 perc volt.
Második szülés összesen 4,5 óra volt, jöttek a fájások és tágultam...a burkot repeszteni kellett a végén...a kitolás kb. 20 perc volt.
Mindkét szülésnél voltak fájdalmas részek, ennek ellenére szerintem (és a dokim szerint is) mind a kettő belefért a könnyű, álomszülés kategóriába. Mindkét esetben a szülést követő varrás volt nagyon rossz...ez először kb. 1 óra 20 perc volt, másodszor kb. 20 perc.
Szia. Nekem hajnali fel3kor folyt el a vizem,
Aztan 3ra bementunk a korhazba. Reggel 5kor kertem epiduralt amit fel oraval kesobb meg is kaptam. Tehat 2,5 ora volt a vajudas amit ereztem utana ahogy beadtak semmit aztan reggel 8:20-ra lett meg a kislanyom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!