Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nektek milyen hosszú volt a...

Nektek milyen hosszú volt a vajúdás?

Figyelt kérdés
Féltetek tőle? Mennyire fájt? Mellettetek volt a párotok?
2016. okt. 30. 17:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Onnan kezdve, hogy már biztos voltam benne, hogy ezek nem jóslók (ez este 9 körül volt, de egész nap voltak görcseim, csak rendszertelenek és nem erősek), 3 óra volt a vajúdás. Igen, nagyon fájt. Sajnos nekem a rövid vajúdást egy szintén 3 órás kitolás követte. Apás szülés volt.
2016. okt. 30. 19:16
 12/21 anonim ***** válasza:

Első szülés: 10 óra vajúdás, és gyors kitolás, talán 4 fájásra.

Második szülés : 4,5 óra vajúdás, és a kitolás 2 perc, mint egy kis rakéta:)

Féltem, de inkább kíváncsi voltam. Nem terveztem meg a szülést, nem voltak elvárásaim. Szerencsére senki nem avatkozott közbe, és két nagyon jó élménnyel, és két gyónyörű gyerekkel lettem gazdagabb.

Ja, fájt, mint az állat, de a dokit mindkétszer megkértem, hogy saccoljon, mikorra lesznek meg, így volt mire várnom. Először szinte percre pontosan eltalálta, másodszor meg mondta, hogy talán 2 óra múlva kell visszajönnie, na 5 perc múlva már kitolás volt:)

2016. okt. 30. 20:05
 13/21 anonim ***** válasza:

Velem volt, talán 2 óra lehett a vajjúdás, szêpen lassan egyre rosszabb volt..

Nem féltem, nem vagyok az a félős típus, semmi értelme! Attól nem lesz jobb

2016. okt. 30. 21:10
 14/21 anonim ***** válasza:
Körülbelül másfél óra volt. Indított szülésem volt,nem volt a párom bent,és nem is ért volna be. Egyáltalán nem féltem,csak túl akartam lenni rajta. Még sétáltam,addig nem volt olyan elviselhetetlen. Mikor burkott repesztett a doki,akkor kezdett elviselhetetlen lenni,szerencsére 15 perccel utána megszületett a fiam. Most újra várandós vagyok,most remélem a természet teszi a dolgát,mielőtt beleavatkoznak.
2016. okt. 30. 21:28
 15/21 anonim ***** válasza:

Első szülés kb. 7 óra volt...az utolsó 2 órában oxitocinnal durva volt, előtte csak tágultam ezerrel és szivárgott a magzatvíz, gyenge és rendszertelen fájások voltak. Kitolás kb. 15 perc volt.

Második szülés összesen 4,5 óra volt, jöttek a fájások és tágultam...a burkot repeszteni kellett a végén...a kitolás kb. 20 perc volt.

Mindkét szülésnél voltak fájdalmas részek, ennek ellenére szerintem (és a dokim szerint is) mind a kettő belefért a könnyű, álomszülés kategóriába. Mindkét esetben a szülést követő varrás volt nagyon rossz...ez először kb. 1 óra 20 perc volt, másodszor kb. 20 perc.

2016. okt. 30. 21:37
 16/21 anonim ***** válasza:
Ja...és nem féltem a szülésektől, inkább egy egészséges "drukk" volt bennem. A férjem mind a két esetben bent volt velem a szülőszobában, másodiknál anyum is a folyosón izgult (mert ő vitt be, férjem munkából rongyolt a kórházba). 15-ös válaszoló voltam ismét.
2016. okt. 30. 21:40
 17/21 anonim ***** válasza:
Inditott szülés. Összesen 6,5 óra, oxitocin után volt intenzív fajdalom. 1 óra kitolás, elakadt, azt hittem ki se jön, v császár lesz, de kitolták valahogy belőlem.
2016. okt. 31. 04:48
 18/21 anonim ***** válasza:
Én 12 órát vajúdtam, mikor a kisfiam úgy döntött köszöni szèpen mégse jönne ki. Leálltak a fájások teljesen, de mivel nagyon ki voltam merülve és egész éjszaka nem aludtam, és nappal se, estére kaptam egy ágyat, hogy pihenjem ki magam, mert ha másnapra nem indul be ùjra, akkor indítják (41+3) amúgy is be kellett volna feküdnöm. Másnap reggelre már 2 ujjnyira nyitva voltam, bekötötték az oxitocint, burkot repesztettek és még 5 óra vajúdàs után megszületett a kisfiam :) egyáltalán nem féltem, inkább izgatott voltam, nagyon vártuk Őt. Párom végig mellettem volt, sokat segített és erőt adott. :)
2016. okt. 31. 09:28
 19/21 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem hajnali fel3kor folyt el a vizem,

Aztan 3ra bementunk a korhazba. Reggel 5kor kertem epiduralt amit fel oraval kesobb meg is kaptam. Tehat 2,5 ora volt a vajudas amit ereztem utana ahogy beadtak semmit aztan reggel 8:20-ra lett meg a kislanyom:)

2016. nov. 2. 11:15
 20/21 B.Sc. válasza:
22órát vajúdtam miután elfolyt a magzatviz. eléggé féltem de a végére már olyan fáradt voltam hogy szinte fel se fogtam mi történik. a párom sajnos csak kb az elsö 12 orába tudott velem lenni de kibirtam. :D
2016. nov. 7. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!