Miért gondolják, hogy a természetes szülés könnyebb, mint a császár?
A császár, az egy hasi műtét, valóban fáj utána és húzódik a seb. Na de a folyamat, az egyszerű.
Okè, a műtét után id vannak fàjdalmaik, de a vaginális szülés utániaknak is!!! És még vérzünk is, plusz tizen X óra vajúdás, kitolás.
Ugyanúgy vannak komplikációk, sőt sokkal tobb.
Ma egy anyukával a játszón szóba került, hogy szerinte mennyivel nehezebb.
De ez csupán nyugtatást azoknak, akik lusták voltak szülni.
Persze akiknek muszàj a a császár, az más.
De ne haragudjatok, senki ne merje azt mondani, hogy a császár mennyivel nehezebb.
Ez legevésbé sem igaz!
Baratnpomnek csaszar(surgossegi 28 heten a baba nem maradt meg ) utan a kovetkezo szulesnel atnott a lepeny a mehfalon a holyagjara es a beleire.
Honapokig kapott kemot hogy a lepeny lecsokkenjen
aztan marad a heg korul egy un pakett amiben minden honmapban osszegyult a ver es a mehnyalkahartya es egesz honapban verzett maszatolt
A harmadik terhesseg utan a mehet es a holyagjat hagyta ott Ma magat katerterizalja csinaltak neki muholyagot (punch)
ennyit a konnyu csaszarrol
Annyi komplikacioja van el sem tudjatok kepzelni
ezert soha nem szabad kenyelembol vallalni csak muszajbol
Nem minden szülés könnyű, megnyugtatlak, hogy egyik sem.
Konkrétan, nekem 17 óra alatt lett meg a lányom... BRUTÁLIS fájdalmak között.
Nem minden császár komplikációs, mint a szülèsek sem.
Tehát összeségében egy normális komplikáció mentes szülést és komplikáció mentes császárt hasonlítunk össze.. Igen, a szülés jobban fáj és igen, a császár komfortosabb. Ez van.
Nem kell senkinek sem sajnáltatni magát, én sem teszem, csak leírom.
Ennyi.
Azert gondolkozzunk mar el, hogy a sok celeb miert a császárt válassza... Mert nem kell SZENVEDNI... És ez így van!
Akinek kötelező a császár, az megint más...
Es biztos vannak esetek, mikor egy császár is borzalmas!
De mint írtam, volt nagy hasi műtétem, szóval tudom, hogy milyen....
Azt elárulom, így két császár után, hogy az egy műtét, amit ritkán végeznek el az anyukák kényelme miatt. Ilyen is van biztos, de nem ez az általános. Az átlagember vajúdik, majd jön egy komplikáció és jön a császár. Vagy alapból van egy indikáció rá. Nekem is 19 óra "brutális" fájdalom volt az első, a tolófájásokat kellett visszatartanom, amíg bejutottam a műtőbe. A második életmentő műtét volt, ömlött belőlem a vér, mert levált a lepény, nem volt szívhang. Akkpr valóban nem szenvedtem úgy, mint te. Csak azért írom, mert láthatóan fogalmad sincs az egészről. Celebek, anyám...
De tudod mit, te vagy a győztes! ;) Nagy kár, hogy nem verseny.
#19-es! Sajnalom :( :(
Egyébként tényleg, nekem sem lett tejem császár utan. Rengeteget kínlódtam, próbálkoztam, állandóan mellen volt a baba, de nem lövellt be, kész. Minden hiába. Nem elég, hogy fel kellett dolgoznom a tényt, hogy nem tudtam szülni, iszonyatos fájdalmaim voltak és még a szoptatasban is kudarcot vallottam...
Értelmezési zavarok...,
Igen, sokan kényelemből császároztatják meg magukat.
Aki meg erre van kényszerülve, nem kell kudarcként felfogni, mert mind a kettőnek egy az eredmenye.
Elárulom, hogy nekem 1 hetet kellett várni a tejre...
Tehát, ez nem kudarc.
Ugyan, a környezetemben erre 2 példa is van sajnos...
Mondhatja bárki, de maga a folyamata 100% nehezebb a hüvelyinek, mint a császárnak.
A felèpules lehet másabb, illetve,lasabb. De ez sem mindenkinél.
Azt meg senki ne magyarázza el, hogy maga a FOLYAMAT könnyebb a hüvelyinel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!