Meddig várjak, vagy egyáltalán be mennyek-e? Ti mit csinálnátok egy ilyen nap után?
Tegnap este 3kor arra ébredtem, hogy fáj a hasam. De semmi köze sem volt menstruációs görcshöz, kifejezetten éles szúró fájdalmat éreztem a bal oldalamon nagyon lent + erős derékfájást. Ha felkeltem és sétálgattam szinte semmit nem éreztem de amint vissza feküdtem azonnal megint a a szúró érzést... Mivel 7:30ra mentem ma az orvoshoz, mondom nem megyek be az ügyeletre azt kivárom... Mondtam is az orvosnak, hogy ez a helyzet erre kinevezett, hogyha szülési fájdalmaim lennének akkor tudnék róla... Megvizsgált (de még így nem fájt mint most) és mondta, hogy a méhszáj értékem 1000. Adott holnap fél 12re időpontot NST-re "hogy majd akkor megnézik". Oké! Közel már a holnap de a hasam még mindig nyilal és szúrkálódik. Be se merek menni de közbe meg nagyon megnezetném, hogy miért fáj már lasan 12 órája a hasam. Ti mit csinálnátok a helyemben?
Ma töltöttem a 37.hetet.
A vége felé én is szúrástól szenvedtem.
Volt, hogy a 10 perces út 1 órát tartott, mert állandóan le kellett ülnöm, annyira szúrt a hasam alja.
Doki azt mondta, h ez normális.
A helyedben bemennék majd hnap, előbb nem.
Kitartás.
ezzel én nem mentem be, sajnos a végén ez már normális, a méhednek nagy a súlya, amiatt van :(
a szülésnél tényleg rendszeresen jönnek a fájások, teljesen mérhetően
Azért fájt a vizsgálat mert biztos próbált kézzel tágítani.
Kerüld ezt az orvost ha tájékoztatás nélkül ilyet tesz,meg igy beszél veled.
Ahogy a többiek is írják a fájdalom természetes.Ilyenkor már tényleg teher.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!