Ti mit csinálnátok, ha úgy jönne rátok a szülhetnék, hogy éppen a város másik felében vagytok mint a lakás, kórház, a párotok pedig éppen nincs elérhető közelségben?
Ahogy a többiek is írták elővenném a telefonomat és hívnák egy taxit van mentőt vagy rokont vagy valakit,hogy bevigyen.A cuccok nélkül is simán megszül az ember szóval azt majd utólag valaki behozza.
Nekem este 7-kor kezdődtek a fájások és másnap reggel 9-kor mentünk be a kórházba és délután kettőre lett meg a lányom,hát akár körbevonatozhattam volna ez idő alatt az országot.....most azért bízom benne,hogy a második baba gyorsabb lesz.
Igen, a szules azert nem egy olyan dolog, hogy hirtelen azt erzed a semmibol, hogy "hoppa, szulni fogok" es 5 perc mulva mar kinn a feje:D Azt szoktak mondani, ha elindulnak a fajasok, utana, meg ha rogton 4 perces fajasaid vannak, akkor is, egy fel ora-ora minimum, mire odaersz, hogy nyomni kene kifele a gyereket.
Barhol is jonne rad a szulhetnek, akarmennyire is azt gondolja az ember, hogy az emberek nem segitokeszek, ha elkezdesz lathatoan rosszul lenni, fetrengeni, kizart dolognak tartom, hogy valaki ne sietne a segitsegedre. Ha nincs nalad mobil, odatantorogsz a legkozelebb levo emberhez, mondod neki, hogy hivja a mentoket. Ha ez megvolt, megkerheted, hogy hivja fel a parod, ha az nem elerheto, akkor szuleid, legjobb barat...stb.
Engem is piszkálgat ez a kérdés mostanában, csak engem az érdekel, hogy ha a magzatvíz folyna el menet közben, akkor mit kellene tennem?
De akkor mentőt kell hívni mindenképp gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!