Fogadjak szülésznőt is 2. babához (Szt. Imrébe kórház)?
2 éve dokit nem fogadtam, csak szülésznőt. Jó volt, de sokat nem is számított, mert nagyon szétrepedtem, gátvédelemre esély sem volt.
Most viszont választottam dokit, viszont nem tudom, megéri-e szülésznőt is felkérni - vagy jó lesz úgyis az ügyeletes? (Az első vajúdásom elég szép volt, férjem bent volt és most is bent lesz.)
Nem tudom, lenne-e hozzáadott értéke a szülésznő fogadásnak - ha esetleg van esélye a gátvédelemnek, még esetleg... Vagy mennyire néznek rá az emberre, ha nincs sajátja?
nekem csak fogadott dokim volt, szintén a szent Imrében, de a másodiknál lesz szülésznő is. Van ott egy tünemény nő, aki az elsőnél is segített, őt szeretném majd. Komplikált volt a szülés, de nagy lelki támaszom volt a szülésznő. Most szültem decemberben, szóval nekem még odébb van ez a dolog.
Körülöttem a komplikáció végett sürögtek-forogtak, és maximálisan elégedett voltam az orvosokkal, ápolókkal, és a szülésznővel is. Jól összedolgozott csapat!
Ha megteheted én azt mondom fogadj mindkettőt!
nekem épp a szülésznő fogadása volt fontos, csak ő meg nem vállal doki nélkül, így 2.szor is lesz doki is.
én úgy tapasztaltam, hogy a gátvédelemhez a legtöbbet az előkészítés számít. ezt épp a szülésznő mondja el. pl.nekem ezt ajánlotta: 36.héttől málnalevél tea, homeósbogyók szedés és gátmasszázs naponta 5 percig, puhító olajjal.
nálam bevált 1.re is, remélem most is be fog... (a napokban szülök...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!