Egri kórház kontra gyöngyösi kórház?
Szia!
A gyöngyösit sokan dicsérik,az egriről saját tapasztalatom van bár az már 3 éve volt hogy én ott szültem! Nekem nem volt fogadott orvosom az orvos akinél szültem csak a szülés utolsó perceibe jött be tehát nem nagy véleménnyel lehetek róla hiszen alig láttam,viszont unokatesóm Nagy Péternél szült és őt nagyon dicsérte viszont ő neki a fogadott orvosa volt.Tudod én úgy vagyok vele hogy az az orvos akit megfogad a kismama természetes hogy normális vele szemben nem hiába fizetnek olyan sokat egyesek ez a minimum ami elvárható vele szemben!Én személy szerint a csecsemős nővérekkel (kettővel)nagyon nem voltam megelégedve de ezt nem részletezném!
Szerintem a gyöngyösi jobb,mert sokkal több jót hallottam róla vannak ismerőseim akik ott szültek!
Én nem szeretnék orvost fogadni. Egerről én sem sok jót hallottam, de állítólag tavaly bababarát kórház lett és sok minden változott. Jelenleg Egerbe járok beutalóért, de van külön orvosom máshol.
Ha pl Gyöngyösön szeretnék szülni, akkor oda járjak majd a végén NST-re, vagy fogadnak egyáltalán, ha nem oda tartozok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!