Eléggé stresszel ez a dolog. Ti hogyan csinálnátok?
Figyelt kérdés
Bármikor megindulhat a szülés, ami valószínű nem lesz hsszú, mert a második babával csak 6 órát vajúdtam. A férjem állandó éjszakás és nagyon félek, hogy éjjel indul meg a szülés. A gyerekeket nem hagyhatom itt egyedül, a szüleim dolgoznak. Ha a páromat riasztom, hogy jöjjön, kb. 1 óra múlva ér csak haza. (elég messze lakunk a munkahelyétől és biciklivel jár) De mi van ha az alatt az 1 óra alatt én megszülök? Egész nap ez jár az eszemben, nagyon félek.2013. ápr. 11. 19:39
1/12 anonim válasza:
ne izgulj nem biztos hogy még hamarabb lesz meg a baba mint az elsőnél. de ha ilyen különleges helyzet lenne csak van valaki barátnő vagy szomszéd a közelbe aki átmenne. párod nem tud a napokba autóval járni munkába hogy hamarabb hazaérjen?
2/12 anonim válasza:
Hívj mentőt, vagy a férjed hívjon taxit, hogy hamarabb hazaérjen!
3/12 anonim válasza:
Hívj mentőt, és a szomszéd menjen át ,amég a férjed hazaér a gyerekekhez.
4/12 A kérdező kommentje:
Nincs jogsija sajnos. Az az igazság, hogy most költöztünk és nem igazán ismerem a szomszédokat:( De ha jól tudom öregek, éjjel nem szívesen zargatnám őket.
2013. ápr. 11. 19:50
5/12 anonim válasza:
Nyugi, tesómnak a 3. baba született meg a leg hosszabb idő alatt. Még meg is jegyezte, hogy a 3 közül a leg nehezebb szülése volt.
Szüleid közel laknak amúgy? Ők nem érnének oda hamarabb, mint a férjed? Riasztanád a szüleidet, aztán a férjed, aztán hívsz mentőt. 1 óra alatt nem hiszem, hogy megszülsz. :)
Nyugi!
6/12 anonim válasza:
Ha éjjel beindul a szülés, akkor a férjed taxival menjen haza. Egyébként, szerintem, ha a 2. szülésed 6 óra volt, ez a baba sem lesz meg 1 órán belül, szerintem biztos lesz kb. 3 óra. Nekem a 2. szülésem 2,5 óra volt, a 3. 45 perc.
7/12 A kérdező kommentje:
Hát úgy volt 6 órás a vajúdás, hogy teljesen zárt volt a méhszáj. Viszont ennél a terhességnél már nyitva van a középidő óta. Ezért is félek annyira:/
2013. ápr. 11. 21:45
8/12 anonim válasza:
Szurkolok neked, hogy rövid, könnyű szülésed legyen, és a férjed is hazaérjen.Nekem úgy volt 45 perc a 3. szülésem, hogy amikor beindult a szülés (fájásokkal) már 4 ujjnyira nyitva volt a méhszáj. A délelőtti vizsgálatról már haza semm akart engedni a doki 4 ujjnyis méhszájjal, de én kikönyörögtem, hogy haza mehessek, mert nagyon közel van a kórház. Végül délután már mehettünk is vissza, alig értünk be, de akkor már tolófájásaim voltak.
9/12 anonim válasza:
Ebben az esetben biztos, hogy hazataxiztatnám a férjemet, és közben odarendelném magamnak is a taxit amivel én indulnék a kórházba. (Ha biciklivel 1 óra alatt ér haza akkor gondolom taxival 20 percnél nem több.)
10/12 anonim válasza:
Ahogy az előttem szólók már irták én is ezt tenném.
Sőt sztem anya simán "beköltözne" egy kis időre, hogy segitsen, főleg ilyen esetben. Vagy, ha ő nem is egy testvér, barátnő... stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!