Ti ebben az esetben mit csinálnátok? Barátnős dolog, segiiiitsetek!
13/L
Már ebből nekem elegem van,szoval legyszi segitsetek!
Fél éve elkezdtem barátkozni egy lánnyal,legyen a neve pl. Jázmin ( persze nem ez a neve:D) Egyébként az egyik osztálytársam szülinapján barátkoztunk össze,de már előtte is ismertük egymást.Na és ugye azóta barátkozunk meg minden,Én igazából őt tartom a legjobb barátnőmnek,mert tényleg akármi van segit, meg minden.De ez az osztálytársaimnak nem nagyon tetszik ,hogy vele barátkozok.Az osztálytársaimmal vagyok 6 órát,"Jázminnal" meg a másik két lánnyal 20 percet,udvari szünetben.És ők napi szinten fel vannak háborodva,hogy állandóan velük vagyok.De nem is szólnának,hogy változtassak ,vagy valami,rögtön hozzám se szólnak..Ja,meg azt tudni kell,hogy az osztályunkban az összes lány állandóan együtt van,én is velük szoktam lenni csak udvariban nem. Különben meg van egy másik lány,és ő is szokott máshoz menni,de csak nekem tudnak dumálni-.-" Ma se szóltak hozzám,eddig nem volt bátorságom szólni nekik,de ma utánuk futottam,hogy "Na itt vagyok ,mondjátok mi van,nem a hátam mögött kell súgdolozni". Mert ugye előttem beszélnek ilyenekről,gondolom gondolják hogy nem hallom,és mindig mondják,hogy " Ne szóljunk hozzá XY-hez" Xy en vagyok:D És..fú legszivesebben úgy kiosztanám őket, nem csak velük lehetek és rohadtul nem ők fogják nekem megmondani ,hogy kivel legyek.Csak az a baj,hogyha megmondom nekik a magamét,megharagudnak,és nem szólnak hozzám,és .. Olyan szar érzés,ha mindenki jól érzi magát ,meg minden,én meg ott ülök egyedül. Na szóval most mit csináljak?:| Megmondjam nekik ahogy gondolom? Az egy kicsit durva lenne de..:d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!