Mit csinálnátok a helyemben? Tudok tenni valamit?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Második válaszoló vagyok
csavargasd a mellbimbód, maceráld jó sokat!!Az méh összehúzódást okoz, így húzódik vissza szülés után, szoptatás alatt is.
Hátha bejön...könnyű szülést:)
nah szép kis orvos ez is...
hogy menne az anyjába
Elsőnek:
Az is megvolt :) Csak addig hat, amig abba nem hagyom.
Egyébként a homeopátiás dolgok elég drágák..., ha megengedhetném magamnak, akkor fogadott dokim is lenne. Azt az összeget én inkább a gyerekeimre költöm. Málnalevél teát is ittam hetekig, mert kaptam egy ismerőstől.
Más ötlet?
esetleg egy jó szívdöngető szex?
azt mondják attól is beindulhat..
Két fájás közt az is megvolt...
Utána görcsölés, forró fürdő, 2 perces fájások, a kádból alig tudok kimászni. Fél óra nyüszögés, majd ritkulnak, de nem szűnnek.
Lehet ilyenkor kéne hozzáfognunk mégegyszer..:)De már nagyon féltem pici fiam.
Egyébként most 10-12 percesek...
Ha már semmi nem indítja be normálisan,akkor nincs más,várnék- vagy máshova mennék,ahol nem nyögve nyelősen vizsgálnak! Pláne,hogy azt olvastam,hogy az nst rossz.
Mielőbbi könnyű szülést és egészséges kisbabát!!
Tudod mi jutott az eszembe? Emelj nehezet,hátha megreped a magzatburok! Mivel az összes általam ismert praktikát bevetetted-hatástalanul,így más tényleg nem jut az eszembe!- Vagy hajolgass sokat- elvileg az is beindítja -kapálás pl...
Vagy ami még szóba jöhet,(hülyébbnél hülyébb dolgokkal állok elő) beszélj a babóddal,hogy jöjjön ki! mert gondolom milyen nehéz lehet így!
Mielőbbi könnyű szülést és egészséges kisbabát!!!
Uhh, ez nagyon durva lehet... szegénykém... Nincs a szülészeten egyetlen szimpatikus és empatikus doki, akit el tudnál kapni, hogy segítsen már neked? Mert azért ez elég kimerítő dolog lehet, mire eljutsz a szülésig, már semmi erőd nem lesz...
Lehet, hogy egy banális vizsgálat is elég lenne, pl. amnioszkópia, és már repedne is burok...
Drukkolok, hátha jön egy vihar éjszaka, és meghozza a babádat is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!