Mit csinálnátok a helyemben? Tudok tenni valamit?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Második válaszoló vagyok
Azt hiszem mást nem tudsz tenni csak várni.
4 gyerekes
Nem akarok nagyon pszicho-blablázni, de nekem az olvasottakról egyből az jutott eszembe, hogy mintha valami folyamatosan visszafogná a szülést... Erősödő-sűrűsödő fájások, napok óta, annyira a "határán vagy már a szülésnek", hogy hihetetlen, hogy nem lendültél még át, hogy nem indult még be rendesen...
Nem kell válaszolnod, de gondolkodj el magadban, nincs valami titkos félelmed, ami miatt félsz elengedni magadat, félsz átadnia testednek az irányítást???
(Nem vagyok sem pszichológus, sem ezo-mániás, sem vudu-varázsló, csak kétszer szült racio-anyuka. És utólag visszagondolva nekem mindkét gyerek azután született meg, hogy lélekben is rámondtam az áment: az elsőnél elkészülte a gyerekszoba festéssel, a másiknál meg bepakoltam a kisbőröndöt)
23:18. nak:Azt a kérdést nem én irtam ki.
Egyébként most jöttem haza újból a várandós ambulanciáról. Nagy nehezen néztek magzatvizet és szivhangot. NST-t nem csináltak. Megérdezték, hogy minek járok és minden nap, ha tegnap, meg tegnapelőtt sem mozgott, akkor ma meg holnap sem fog.... Szerintük meleg van. De rendesek:(
De ha nem mennék és valami baja lesz a babának akkor mi van?
Legközelebb a szülőszobán akarnak látni, ha elfolyt a magzatviz.
Emelgetem én a 15 kg-os fiamat, meg már az egész házat átrendeztem egyedül. Nehezebbet mit?
Ha meg a lepény szakad le és nem ér ki idejében a mentő?
Már mindent megcsináltam babónak, már csak érkeznie kellene.
Ami visszatarthat? Régen kezes voltam és inkasszózták a számlámat, pont most. 140000 kaptak le róla. Az albérletem nincs kifizetve...
A tulaj még a héten tud várni...
Ezzel nem tudok mit csinálni. Ha a férjem főnöke ad ma kölcsön, akkor oké, de nem biztos, mert külföldre készül.
Jelenleg 8-12 perces fájásaim vannak. A lábam bedagadva, fel se birok állni, de a vérnyomásom 110/70.
Majd szólok....
Hova jársz? Nem tudsz esetleg másik kórházba szülni? Én nem is tudom mit tennék! Ilyen roh**ékok hogy lehetnek?
Természetes, h egyáltalán nem mozog, m meleg van?! IDi**ÁK!!!
Kitartást kívánok Neked, és az Utolsónak is! Vigasztaljon Benneteket, hogy már csak pár nap... :D
Egy 1 éves kislány boldog anyukája
Miaz, hogy nem mozog???
Nekem az első babánál abszolút nem csináltak nst-t, csak flowt. Állítólag ugyanazt tudja mindkettő kimutatni.
Mindkát gyereket túlhordtam, semmi nem indította be. Csak a doki:)
Nehezet nem szabad emelni, remélem tudod.
Forró fürdő tilos, lepényleválást okozhat. Meleg víz megengedett:)
Remélem már nem kell sokat várnod. Bár nem értem, miért ilyenek veled a kórházban:( Másik kórház esetleg? Hol laksz? Ez így nem normális dolog!
Másik kórház sajna nem megoldható:(
Van itt 1-2 rendes doki egyébként, csak épp szabin. Most berendeltek reggel 8-ra, majd meglátjuk mi lesz...
Én már csak imádkozom(bár nem vagyok túl vallásos) , hogy babámnak semmi baja ne legyen és legyen erőm megszülni.
Az eredmény: Nagy semmi
NST sz@r, magzatvíz tiszta. Méhszáj viszont bő két ujjnyi. Nem indítják, mert a doki szerint beindult ez, csak lassan halad. Oké, de ennyire?
Hazaengedtek, azt mondták ismét, hogy majd ha elfolyt a magzatvíz hívjak mentőt, de gyorsan......
Mi az, hgogy szar az NST???
Melyik kórházról van szó egyébként?
Azért tök jó fejek, mert mi van, ha nem folyik el a vized, hanem egyszercsak jönnek a tolófájások? Barátnőm így szült...
Hihetetlen amiket leírsz.
Engem mindkét gyerekkel 40+0 napon befektettek, nem vártak erre arra amarra. Bent voltam, amíg nem szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!