Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti mit csinálnátok? Fogadott...

Ti mit csinálnátok? Fogadott vagy nem fogafott orvos?

Figyelt kérdés

34 hetes vagyok és magán orvoshoz járok. Ma megkérdeztem, hogy vállal e szülés levezetést és hogy mennyiért. A válasz az volt, hogy hát vállal, több mint 100 ezer forint és én azt vettem észre, hogy majdnem hogy meglepődött a kérdésen és azt válaszolta még, hogy ha szülök, menjek a kórházba és hívjam és végig aszisztálja.

Nem tudom, hogy mit csináljak. Nála szüljek, vagy csak menjek aztán lesz ott valami. Csak annyira azt éreztem, hogy így nincs "kedve" hozzá. Meg nem tudom, hogy mit "illik" ha eddig végig hozzá jártam.

2014. jún. 5. 19:55
 1/5 A kérdező kommentje:
Fogadott.
2014. jún. 5. 19:56
 2/5 anonim ***** válasza:
42%
Nem. 100e rengeteg egyrészt, másrészt pofátlanság és nem is lehet konkrét összeget mondani. Nincs illik. Ha megfogadod fizetsz ha nem akkor szülsz ügyeletesnél ingyen.
2014. jún. 5. 20:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, h te eredetileg mennyit szántál rá. Ha jóval kevesebbet, akkor inkább az ügyeletesre bíznám. Mert az hülyén veszi ki magát,h rákérdeztél (kár volt :)), és végül a felét adod. De nagyon fura,h mondott összeget. Újabban ez nem szokás a részükről, a nemrégiben zajlott perek miatt.
2014. jún. 5. 20:08
 4/5 anonim ***** válasza:
én nem járok fogadott dokihoz és nem is akarok fizetni a szülésnél. egy drágák, kettő meg nem is csinál semmit. nekem többen is ajánlották a szülésznőt. ő lesz ott veled végig. és jóval ólcsobb, az egyik ismerős pár 30ezret adott neki. és is szülésznőt fogadok majd, hasonló pénzért. szerintem te is keress valakit.
2014. jún. 5. 20:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Mindhárom terhességemnél fogadott dokim volt, ugyanaz. Soha nem mondott árat és én fele ennyit se adtam neki, mert nem volt sok pénzünk... Mindig rendes volt velem, soha nem tette szóvá a pénzt. De 100ezer??!! Az rengeteg pénz!!!

Attól még,hogy hozzá jártál nem kell feltétlen nála szülni. De ezt neked kell érezned,hogy másban megbízol-e. Az én dokim bármit kért volna,nála szültem volna,mert csak őbenne bíztam... Kérdezz meg másik dokit is,hogy így vállalna-e és mennyiért, hogy működik ez nála!!

2014. jún. 5. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!