A Szent Imre kórházban lehet csak szülésznőt fogadni?
Nem fog pikkelni rám és kevésbé jól ellátni, így az
ügyeletes orvos? Ha lehet csak szülésznőt, kit
ajánlotok?
Nem fog pikkelni. A legtöbben amúgy is csak szülésznőt fogadnak.
Egyébként én Nyulas Jolánt tudnám ajánlani. Nem szültem még nála, de dolgoztam egy darabig a csecsemő részlegen és nagyon jó szakembernek tartom. Végignézve ott pár szülést, szerintem a Szent Imrében ő a legjobb.
2014. máj. 19. 13:29
2/12 ivilicious válasza:
és mennyibe kerül kb.? én is ott fogok szülni, orvosom van,de gondolkozok a szülésznőn is.
2014. máj. 19. 13:42
3/12 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy ügyeletes-e aznap a szülésznő vagy az éjszaka közepén kell-e behívni. Általában egy orvos díjának a harmadát kapják, tehát kb 30-50 ezer ft-ot.
2014. máj. 19. 13:45
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Örülök, hogy lehet csak szülésznőt. Az első szülésemnél a Jahn Ferencben, is lényegében a szülésznő segítette, meg egy tanonc rondított bele. Anno oda tartoztam. Mostmár az Imrébe tartozok, és nem tudom, hogy ott hogyan mennek a dolgok. Mikor célszerű fel/megkérnem? Szülés után vagy elött szokták kifizetni a 30-50e ft-ot? Most 24 hetesek vagyunk.
2014. máj. 19. 14:43
5/12 anonim válasza:
én Kondor Katát ajánlom, szültem nála, és nagyon jó szakemernek tartom!
2014. máj. 19. 14:45
6/12 anonim válasza:
Általában utána szokták odaadni, mikor már mennek haza, hiszen az anyukát, míg bent vannak a kórházban, ugyanúgy a szülésznő látja el. Hazainduláskor ha akkor bent van a szülésznő (ami mondjuk illene ha már felfogadtad), akkor odaadod, de ha véletlen nincs ott, akkor megkérdezed, hogy mikor lesz bent utoljára, míg bent feküdtök.
2014. máj. 19. 14:47
7/12 anonim válasza:
Én a Nyulas Jolánnál szültem kétszer is, bár nem volt fogadott szülésznőm. De mivel az orvosom, a prof. vele szeretett szülni így amikor bementem szülni és látták, hogy a prof páciense vagyok, egyből őt küldték. Nagyon-nagyon aranyos, nyugodt, tényleg profi. csodálatos élmény volt vele szülnöm, annak ellenére, hogy nem fogadtam fel, én adtam neki utána pénzt is meg egy szép bonbont is. Ugyan azt nem látta, hogy pénz is van a bonbon mellett, de ennek ellenére nagyon hálás volt, hogy rá is gondoltam. Ha szeretnél szülésznőt fogadni, minél előgg tedd meg, mert a népszerű szülésznők nagyon elfoglaltak.
Ja és a Nyulas Joli a vezető bába ott.
2014. máj. 20. 09:10
8/12 anonim válasza:
Nem Nyulasi a vezető, de tény, hogy ő dolgozik a legtöbbet.
2014. máj. 20. 11:44
9/12 anonim válasza:
Én két évvel ezelőtt szültem ott és a Nyulas Jolán volt a főbába, de végülis mindegy, lényeg, hogy szerintem nagyon jó, bár ez is mint minden szubjektív. Ha van lehetőséget elötte menj be szétnézni a szülőszobán, akkor ott találkozol velük és ha valamelyik szimpatikus fogadd fel. Fizetni meg mindenképpen csak utána!
2014. máj. 21. 10:14
10/12 anonim válasza:
Azt elfelejtettem, hogy most ugyan nem tudom hogy van, de két évvel ezelőtt nem lehetett csak akkor fogadni szülésznőt, ha volt fogadott orvosod. De szerintem ha ügyeletesnél szülsz sem fogsz rosszul járni, jó orvosok és jó szülésznők vannak ott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!