Császár után otthonszülés?
Otthon biztos nem szülnék!
Orvost váltanék,és kicsit határozottabban képviselném az érdekeim!
keress új dokit, jobban!
én sose mernék otthon szülni, nem kockáztatnék
6: dehogynem. Az én dokim tudna mesélni ilyen emberekről (sajnos csak ritkán sztorizgat). Tudod, ez a tipikus Dr. House vs. beteg: "maga ötös volt biológiából, ezért jobban tudja, mint én, aki orvos vagyok":D
Én tutira nem szülnék otthon (soha), de egy bármikor veszélybe kerülhető heggel, ha VBAC-t választanék, csakis profi orvossal és profi kórházban.
Én ez alapján úgy értelmezem, hogy császár után egyáltalán nem lehet otthon szülni.
Keresd meg a VBAC facebookcsoportot.
Keress egy orvost, aki támogatja a császár utáni hüvelyi szülést. Több ismerősöm is van, aki császár után természetes úton szült, szóval lehetséges.
A téraránytalanság és a siettetés egymástól független dolgok. Ha a következő terhességednél is téraránytalanság lép fel, akkor csak a császármetszés lehet a megoldás, legyen bármennyire is természetes szülés párti a választott orvosod.
Egyébként én is gondolkozok az otthonszülésen, pontosabban a születésházban történő szülésen, de nekem könnyű, gyors szüléseim voltak, és már a harmadik babát tervezzük. Ha akár egy császárom is lett volna, vagy felmerült volna a lehetőség, vagy bármelyik szülésem nehéz lett volna, biztos fel sem merülne bennem. Most is csak azért hajlok efelé, mert így nem kellene bent dekkolnunk három-négy napot a kórházban, egyébként személy szerint semmi problémám az intézményi szüléssel. Ha lehetne ambulánsan szülni - lehet, csak körülményes elintézni, meg úgy néznek rád miatta, mint a véres rongyra -, akkor maradnék a kórháznál, számomra nagyobb biztonságot ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!