Otthonszülés Magyarországon?
Nem tervezek ilyesmit csupán érdekel a dolog.
Ha valaki már szült otthon (nem is biztos, hogy ott van rá lehetőség) az utána bement a kórházba, hogy elvégezzék a szükséges vizsgálatokat? Vagy csak pár nap után? Hogyan zajlik az anyakönyvezés?
Egy ismerősöm érdeklödik ez után és szeretnék neki segiteni.
Csak a legális otthonszülés érdekel.
Köszönöm
szemelyesen nem ismerek ilyet viszont epp a minap beszelgettem errol a fogadott orvosommal. o csinal otthon szuleseket - teljesen legalisan - adjunktus es mellette maganrendeles kereteben. azt modnta nagyon nem szereti mert borzaszto felelotlensegnek tartja es mem egyszer 3 percen mult a baba elete hogy beertek vele a korhazba.
szerintem aki ilyet kockaztat csak azert mert derogal neki a korhazi kornyezet az nem normalis. akkor menjen magan klinikara. beszeld le rola az ismerosod.
Én ismerek ilyen nőt, igen. Semmi probléma nem volt.
Keress rá a születésházakra, bíztos el is magyarázzák szívesen, hogyan zajlik ez.
Nem beszélnék le senkit semmiről. Amúgy egy dolgozathoz kellenek az információk. Otthonszülés Európában régen és most.
Köszönöm mindenkinek.
Jogi vonatkozás - keress rá, ott megtalálsz minden kitételt, ami az osz-hez követelmény.
- egészséges várandósság, x percen belül legyen kórház...
- ikerbabák, előzetes császár, vagy bármilyen egyéb veszélyeztetettség már kizáró ok, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!