Honnan tudom hogy igazi fájásaim vannak? 39 hkm ben vagyok.
Ne aggodj az inditas miatt.
Ha 39 hetes vagy, akkor addig meg van kb ket heted, hogy felmeruljon az inditas lehetosege. A babak nagy resze plusz/minusz egy hettel a betoltott 40. het korul szuletik, nem is nagyon szoktak inditani normalis helyeken a 41. het elott, ha minden rendben van a magzattal es az anyaval. Tulajdonkeppen barmelyik nap beindulhat magatol, meg egyaltalan nem vagy elkesve.
Nekem volt egyebkent inditott es sima szulesem is, egyikbol sem lett csaszar, a magatol indulo sokkal szebb volt es meghittebb, a fajasok is kiszamithatobbak es rendszeresebbek voltak, de az inditott rovidbb volt. Teny, hogy onkent nem kernek inditast, mert nem volt egy nagy elmeny infuziora kotve es emiatt agyon vajudni, de ez van.
A baratnomnek az inditottbol csaszar lett, mert nem tagult. O azt gondolta, hogy az inditas miatt lett csaszar, igy a masodik szulesenel sokaig vartak, hogy induljon magatol. Meg is tortent, ket napig vajudott (vagy inkabb vajudgatott, mert nem rendszeresedtek a fajasok) es vegul ott sem tagult ki 2 ujjnyinal tobbre, igy ismet csaszar lett.
Szoval nala valoszinuleg semmi osszefugges nem volt a csaszar es az inditas kozott az elso szulesnel sem.
Legy optimista, a kovetkezo 12-14 napon belul mar barmikor babazhatsz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!