Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Honnan tudom hogy igazi...

Honnan tudom hogy igazi fájásaim vannak? 39 hkm ben vagyok.

Figyelt kérdés
Erös derék fájásom van ami néha pár percre elmulik, majd visszajön.

2016. júl. 28. 18:48
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszt. Teljesen elmultak a fàjások. Igen én is hallottam már hogy az igazi fajasokat fel lehet ismerni. De felek hogy ha nem indult be akkor jövöhéten be kell inditani... Már nagyon szeretnénk ha meglenne a kicsikénk.
2016. júl. 29. 06:41
 12/21 H_Vivien ***** válasza:
Teljesen ugyanaz a fájdalomérzet, mint a menstruációs görcs, ugyanaz, csak nagyobb fájdalom és 1-2 percig tart csak, aztán elmúlik. Nekem a végén, az 1 perces fájásoknál volt derékfájdalmam, bár akkor már minden fájt :) Igaz én császárral szültem és indított szülés volt, de vajúdtam nem keveset, mert senki nem tudta, hogy csásuározni kell. Nem fogod összetéveszteni, én is mindig ettől féltem, de amikor elkezdődtek a fájások, rögtön tudtam, hogy ez az, amiről beszéltek :) Végülis időben már benne vagy, hogy lassan kezdődjön, de ez mindenkinél más. Az én "társam", akivel CTG-re jártam, jött reggel, ahogy szoktunk, semmi baja nem volt, ébresztgetni kellett a babáját, délután 4-kor megszületett a baba. Szóval, bármikor jöhet mostmár :) Miért baj, ha indítják a szülésedet jövő héten?
2016. júl. 29. 07:10
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod. Nem szeretném ha ugy kellene inditani a szülést... Jó lenne ha magátol indulna be. De eddig semmi.. Remenykedek tovább.
2016. júl. 29. 20:27
 14/21 H_Vivien ***** válasza:
De mi az oka, hogy nem szeretnéd, hogy indítsák? Van valami konkrét ok? Csak kíváncsiságból kérdezem :)
2016. júl. 30. 00:21
 15/21 A kérdező kommentje:
Félek töle . Azt hallottam hogy sokkal fàjdalmasabb, és hogy nagy esély van rá hogy császár lesz belöle..
2016. júl. 30. 07:49
 16/21 A kérdező kommentje:
Még annyit hogy, a legfontosabb hogy vele minden rendben legyen. Mindegy hogy születik meg. Csak olyan jo lenne màr ha beindulna a szülés es láthatnàm
2016. júl. 30. 07:51
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggodj az inditas miatt.

Ha 39 hetes vagy, akkor addig meg van kb ket heted, hogy felmeruljon az inditas lehetosege. A babak nagy resze plusz/minusz egy hettel a betoltott 40. het korul szuletik, nem is nagyon szoktak inditani normalis helyeken a 41. het elott, ha minden rendben van a magzattal es az anyaval. Tulajdonkeppen barmelyik nap beindulhat magatol, meg egyaltalan nem vagy elkesve.

Nekem volt egyebkent inditott es sima szulesem is, egyikbol sem lett csaszar, a magatol indulo sokkal szebb volt es meghittebb, a fajasok is kiszamithatobbak es rendszeresebbek voltak, de az inditott rovidbb volt. Teny, hogy onkent nem kernek inditast, mert nem volt egy nagy elmeny infuziora kotve es emiatt agyon vajudni, de ez van.

A baratnomnek az inditottbol csaszar lett, mert nem tagult. O azt gondolta, hogy az inditas miatt lett csaszar, igy a masodik szulesenel sokaig vartak, hogy induljon magatol. Meg is tortent, ket napig vajudott (vagy inkabb vajudgatott, mert nem rendszeresedtek a fajasok) es vegul ott sem tagult ki 2 ujjnyinal tobbre, igy ismet csaszar lett.

Szoval nala valoszinuleg semmi osszefugges nem volt a csaszar es az inditas kozott az elso szulesnel sem.

Legy optimista, a kovetkezo 12-14 napon belul mar barmikor babazhatsz! :)

2016. júl. 30. 08:53
 18/21 anonim ***** válasza:
Majd írj hogy mi lett :) kitartást addigis nemsoká babázhatsz :)
2016. aug. 2. 14:32
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat!! eddig még semmi, de majd irok hogy mi lett :)
2016. aug. 2. 18:34
 20/21 anonim ***** válasza:
Mi lett kèrdező? Megvan már a pici? :)
2016. aug. 9. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!