Tegnap fájásaim voltak, mik lehettek? 33 hetes vagyok, honnan tudom mi a különbség a jósló és igazi fájás között?
Délután 2től másfél órán keresztül időnként 10 de volt hogy 2-3 percenként jöttek a fájások. Nem olyan kibírhatatlan, de nem is az a gyenge sejtetős mensi fájdalom olyan közepesen erős mensi fájdalom volt, és a hasam olyan volt a férjem szerint mint egy bőrfoci.. mármint a keménységet illetően. Akkor vettem be 2 magne B6ot, és kb egy óráig nem fájt, de aztán újra jöttek, szintén egy órán át de ritkábban és erősebbek.
Mik voltak ezek? Jósló fájások?? Mit lehet tenni ilyenkor? és honnan tudjam mikor menjek kórházba? Mert ha a perceket vettem volna alapul akkor mehettem volna. (Ha helyben lenne a kórház mentem volna.. de 30kmre van.Legalább nem szaladgálunk potyára.)
Kitágulhatott a méhszáj??? Vagy csak készülődik? Lehet tudni mikor szűlök??? Volt vki így?? Esetleg neketek mit mondott a doki?
Én komolyan nem értem:-( Hogy lehettek ennyire felelőtlenek? Jó lenne megszülni 33 hetesen? Szeritnem a magne b6 az kalmópirin, hogy ha fáj a fejem, beveszek egyet?
Szeritned mit jelentkehtnek a rendszeres fájások? Mert tudtommal a szülés megindulását....
És azonnal kórházba kéne menni, főleg 2-3 preceseknél, még ha 500 km-re is van, nem ám 30 kmre.
Vagy jobb otthon megszülni egy nem érett babát?
Már bocsánat, de engem ez felháborít...
Szóval ne várj se hétfőig, semeddig, azonnal menj kórházba, lehet már nyitva vagy, és közel vagy a szüléshez. PErsze az is lehet, hogy nem, legyen így, de ne játszunk már ilyen doglokkal!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!