Mit csináljak, ezek igazi fájások?
Éjszaka kezdődött, kb. 2 órán keresztül 12 percenként olyan erős derékba sugárzó fájások, hogy semmit nem aludtam, csak a matracot szorítottam közben. Etért Felkeltem zuhanyozni, borotvalkozni stb. hátha indulni kell. Tevékenységeim közben csak enyhe fájdalmak voltak így utána visszafekudtem aludni, mondván h biztos csak jósló volt, bt nem értem miért rendszeres és ilyen erős. Amint visszafekudtem ujra kezdődött, de nem rendszeres, hanem össze vissza, 20-13-30-8-5-14 percenként vannak fájások, de nem szűntek meg, ugyanolyan erősek. Ez most mi? Szülni fogok vagy a jósló is lehet ilyen gyakori? Egész éjszaka semmit se aludtam emiatt.
Nincs orvosom, így nem tudom felhívni, tapasztalatokra lennék kíváncsi, köszönöm!
nekem is így volt, beültem egy kád vízbe, akkor nem nagyon éreztem, kiszálltam, akkor sűrűbben jöttek. még a kürhzba is rendszertelen fájásokkal mentem, de erősek voltak, tudtam, hogy az. 3-5-7-9 percesek voltak összevissza :)
6kor értünk be, f10kor már sírt. szerintem menj be, legrosszabb esetben is csak hazaküldenek ;)
Nekem volt mikor majdnem rendszeres és erős jóslóim voltak, nagyon enyhültek zuhany után, teljesen nem múltak el.
Majd amikor szültem is ugyanolyanok voltak. Mivel ezek a jóslók eléggé folyamatosak voltak nálam, nem vettem fel ezeket. Zuhanyoztam mert jól esett és akkor lepődtem meg, amikor még erősebbek lettek zuhany után majd egyre sűrűbben jöttek. Séta után is erősebbek lettek és sűrűbbek, a jósló mindig szünetelt amíg sétáltam, aznap amikor beindult a szülés szintén voltam boltban, néha meg kellett állni a fájások miatt. Sok idő telt el. Ejjel is többször felkeltem, egész nap tartott ez, estére egyre jobban fájt és csak hajnal fél 3-kor tudtunk elindulni a kórházba.
Szóval ez így most bármi lehet még neked.
Azzal számolj, ha bemész, lehet hogy bent tartanak.
Amit leírsz, ha velem történne, nem mennék be (mondom ezt három szülés után), mert ezek rendszertelen fájások.
Nekem az ilyen rendszeres volt, és a harmadikkal csak 41+6-on szültem, tehát még akár egy heted is lehet hátra, de az is lehet, hogy beindul és ma megszülsz, vagy egy-két napon belül.
Egyébként amíg a kádban ülve leállnak, addig biztos nem szülés még.
Azt is megmérheted, hogy egy fájás milyen hosszú. A jósló 20-30mp-ig tartó összehúzódás, a rendes fájás hossza 40-60mp.
Szép szülést Neked!
Nem vagyunk egyformák, én utálom a kórházat, és lehetőleg nem akarok ott tölteni semennyi időt, csak amikor már tényleg szülök, de ha Téged megnyugtat, hogy megvizsgálnak, akkor menj be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!