Honnan tudom hogy igazi fájásaim vannak? 39 hkm ben vagyok.
Tudom, hogy elcsepelt mondat, de az igazi fajasokat fel lehet ismerni, osszeteveszthetetlen.
A masodik terhessegemnel volt ilyen nekem, mint neked epp 39 hetesen, 10-12 percenkent erezem gyengebb osszehuzodasokat derekfajdalommal. A ferjem felt, hogy hirtelen beindul a dolog (messze voltunk a korhaztol), igy kb ket orat vartunk otthon es bementunk, de megsem igazi fajasok lehettek, mert mire beertunk es talalkoztunk a dokival, addigra elmult. Lehet, hogyha varunk meg otthon nyugodtan, akkor erosodtek volna, nem tudom, de vegul inditva volt a szulesem kesobb.
Az elso szulesnel a viz folyt el eloszor, par oraval kesobb kezdtem vajudni, de azt a fajast nem lehet osszeteveszteni semmivel.
Viszont a baratnom mellett voltam, amikor szult es neki reggel kezdodtek az osszehuzodasok. Ritkak voltak, szabalytalanok es gyengek, sokszor vett meleg zuhanyt, de sokaig igy sem volt valtozas, nem erosodtek, meg sem szuntek. Vegul keso este kezdett el rendesen vajudni.
Tehat a tiedbol is lehet mar vajudas, varnod kell es eszre fogod venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!