Tapasztalt anyukak aki már szültek hozzatok lenne egy kérdésem Első babámat várom tegnap óta vannak fájásaim és most 6 percesek nem tudom meg kell várnom ilyenkor amig a magzatvíz vagy a nyákdugó távozik vagy irany a korhaz?!
Menj be a kórházba. Legfeljebb futottál egy felesleges kört. De ha rendszeresen 6 percesek, akkor szerintem eljött az idő. :)
Eseménymentes, gyors szülést. :)
Három gyerekem van. En fosi voltam, és mind a háromszor bementem időben. Bizonsagosabbnak gondoltam a kórházban.
A 6 perces az már elég gyakori!
Három szülésemből egyiknél sem távozott sem magzatvíz, sem nyákdugó, illetve a másodiknál a nyákdugó napokig egy héttel a szülés előtt.
Én akkor mennék, ha a fájások egyre erősebbek vagy egyre sűrűbbek. Második babámnál két napig voltak 5 perces jóslóim, mire beindult a szülés. De inkább menj be feleslegesen, minthogy ne indulj el időben.
Bár én még nem szültem, de a szülésfelkészítőn azt mondták, hogy 2 esetben kell bemenni a kórházba.
1, ha elfolyt a magzatvíz. Ilyenkor mindegy, hogy vannak-e fájásaid.
2, ha min. 10 perces fájásaid vannak rendszeresen. Akkor is ha nem folyt el a magzatvíz.
Szóval én bemennék.
Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!