Hogy zajlik a szules?
Kinel hogy zajlott?
Eloszor elment a nyakdugo,utana jottek a fajasok es utana elfolyt a magzatviz? Ki mennyire volt nyitva mikor elment a nyakdugo?
Mikrotol voltatok 1 ujjnyira nyitva(hanyadik hettol)?
A nyakdugo elemenese utan mennyivel jott a baba?
Szia!
Én sem vettem észre, hogy elment volna a nyákdugóm.
Reggel NST-n voltam + megvizsgált a doki (méhnyak megrövidülve de zárt voltam teljesen).
Hazamentünk, kiültem a kertbe kicsit hintázni, kicsit éreztem a hasam. Elmentem wc-re, láttam hogy vérzek (tágulásos vérzés). Hívtam a dokit, mondta, hogy számoljam a fájásokat fél órán keresztül. Rendszeresek voltak, 5 perc alattiak, több mint fél perc hosszúak.
Ezért visszamentünk a kórházba. 1 újnyira voltam kitágulva.
Oxitocint kaptam, majd burkot repesztettek.
12 óra vajúdás után lett meg a babám! :) (ennek már hét hónapja)
Te is szülni fogsz hamarosan vagy csak puszta kíváncsiságból kérdezted?
Nekem meg tobb,mint 2 honapom van,de mar most nagyon raparaztam. Haha.
Meg a noverem a 32. hetben van es mar 6 napja elment neki a nyakdugo,1 ujjnyira nyitva van,de meg nem voltak fajasai. Korhazban van.
ne parázz rá a szülésre! az nem fog segíteni!
Inkább úgy gondolj rá, hogy minden fájás közelebb visz ahhoz, hogy a kezedbe foghasd a babádat. Add át a tested, ne lassítsd a folyamatot a félelmeiddel.
Én így csináltam, és szép élmény lett a szülésem (fájdalomcsillapító nélkül szültem).
Kb. az utolsó egy óra mondható kibírhatatlannak, de ott meg már annyira pörögnek az események, hogy nincs időd magaddal foglalkozni, ott már tényleg csak a baba számít, hogy minél előbb megszüld!
Neked és a Tesódnak is könnyű szülést kívánok! (tök jó, hogy nagyjából egyidősek vagvtok! :))
5-ös voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!