Masodik gyermekemet varom, igaz hogy a masodik szules az konnyebben es gyorsabban zajlik le? Az elso nagyon hoszu volt 18ora bizhatok benne hogy a masodik kevesebb lesz?
tudom ez egy olyan kerdes amire nem tudtok pontos valaszt irni de azoknak a valaszat varom inkabb akiknek az elso szulese nehez volt a masodik konnyebb
koszonom a valaszokat!
Szia!Nekem az első szülésem 7óra volt,a második 3óra alatt meglett.Szóval ez nálam bejött.
Szorítok,hogy nálad is így legyen.
Hány hetes vagy?
Üdv:8hós baba anyukája
akkor vegulis igaz azhogy a masodik hamarabb megvan!
mikor a lanyomat megszultem anyosom azt mondta az elso megcsinalta a masodiknak az utjat igy konnyebb lesz a masodik:)
Szerintem igaza lehet anyósodnak. Nekem az első 6 óra alatt, a második 1,5 óra alatt megvolt. Az első gyenge szülés-gyanús fájástól számoltam az időt. Mindkét gyerek 4 kiló fölött volt.
Most a harmadik...hááát, remélem beérünk majd a kórházba. :)
A szülésznőm is azt mondta, hogy minden gyerek hamarabb megvan mint az előző, hacsak nincs bármilyen komplikáció.A fájdalomban nem könnyebb, csak időben rövidebb.
Szia! Én az elsőt szinte észre se vettem és meglett. Majdnem 4 kilóval. A második kilóval született és rettenetesen fájt. Én is úgy voltam vele, mint Te. Nekem is mindenki azt mondta, hogy a második sokkal könnyebb és fájdalommentesebb lesz. Talán ez volt a baj. Nem voltam felkészülve eléggé a lehetséges fájdalomra.
Kíváncsi leszek a harmadikra.
Üdv. 20 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!