Milyen házi praktikák vannak, hogy gyorsabban kigyógyuljak az infulenzából?
Rengeteg vitamin, sok folyadék.
Hülyeséget nem akarok írni, de amikor én voltam influenzás, akkor egy napra 1-2ezer mg-os C-vitamint szedtem /vagyis ittam pezsgőtablettába.
Arra viszont tisztán emlékszem, hogy két takaróval voltam bebugyolálva a fejem búbjáig :)
Jobbulást!
A c vitamin nagyon jó!én 3-4ezer mg-ot is bevennék a helyedben.E mellett folyadék minden mennyiségben, sok meleg tea, mézzel!
Ja és fokhagyma, fokhagyma, fokhagyma!!!!Szedd úgy, mintha gyógyszer lenne!Pucolj meg egy pár gerezdet, vágd föl nyelhető méretűre és naponta többször vedd be!
A méz, fokhagyma, hagyma, tea, citrom, stb., ezek alap dolgok, mind a bacik ellen jó, a megfázásos tünetek enyhítésére, ami nagyon fontos, így fog enyhülni a betegség is.
Az influenzára a fekvés a legjobb. És fontos a napi tisztálkodás, ugye, ahogy megizzadsz, bacik távoznak az izzadságon keresztűl is, és érdemes zuhanyozni minden nap, akármilyen nehéz is.
Ha lázad van, mindenképpen fontos a lázcsillapítás (pl. Panadol).
És persze, ha fáj a torkod, nagyon jó a sós vízzel való öblögetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!