Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen házi praktikák vannak,...

Milyen házi praktikák vannak, hogy gyorsabban kigyógyuljak az infulenzából?

Figyelt kérdés
Mit igyak , egyek pl. forró vagy langyos teát vagy valamilyen gyógynővényes teát. Ki kell izzadni vagy nem szabad nagyon melegbe burkolózni?
2011. jan. 26. 11:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Rengeteg vitamin, sok folyadék.

Hülyeséget nem akarok írni, de amikor én voltam influenzás, akkor egy napra 1-2ezer mg-os C-vitamint szedtem /vagyis ittam pezsgőtablettába.

Arra viszont tisztán emlékszem, hogy két takaróval voltam bebugyolálva a fejem búbjáig :)

Jobbulást!

2011. jan. 26. 11:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem a hagymatea nagyon bevállt! Pár nap alatt rendbe hozott!
2011. jan. 26. 11:24
 3/4 anonim ***** válasza:

A c vitamin nagyon jó!én 3-4ezer mg-ot is bevennék a helyedben.E mellett folyadék minden mennyiségben, sok meleg tea, mézzel!

Ja és fokhagyma, fokhagyma, fokhagyma!!!!Szedd úgy, mintha gyógyszer lenne!Pucolj meg egy pár gerezdet, vágd föl nyelhető méretűre és naponta többször vedd be!

2011. jan. 26. 11:30
 4/4 anonim ***** válasza:

A méz, fokhagyma, hagyma, tea, citrom, stb., ezek alap dolgok, mind a bacik ellen jó, a megfázásos tünetek enyhítésére, ami nagyon fontos, így fog enyhülni a betegség is.

Az influenzára a fekvés a legjobb. És fontos a napi tisztálkodás, ugye, ahogy megizzadsz, bacik távoznak az izzadságon keresztűl is, és érdemes zuhanyozni minden nap, akármilyen nehéz is.

Ha lázad van, mindenképpen fontos a lázcsillapítás (pl. Panadol).

És persze, ha fáj a torkod, nagyon jó a sós vízzel való öblögetés.

2011. jan. 26. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!