SOS, hogyan ismerem fel az igazi fájásokat?
Mindhárom szülésemnél voltak jóslóim, és mindháromnál máshogy indultak a fájások. Nekem az alábbi leírás segített: akkor indult be a szülés ha a fájások erősödnek, hosszabbodnak és sűrűsödnek, ebből a háromból legalább kettő kell legyen.
Pl. ha nem rendszereződnek a fájások, de egyre hosszabbak és erősebbek, akkor az már az.
10 hete szültem, nekemm nem volt egyértelmű, hogy szülök mivel nem voltak kibirhatatlan erős fájásaim :D az volt gyanús, hogy 2 percenként(hajnali 5kor) jöttek az elviselhető.alig fájdalmas fájások! Így nem is készültem szülni aznap csak magzatvízvizsgálatra mentem.mivel arra voltam kiírva az orvos közölte,hogy szülni fogunk, megis lepödtem, mivel mindenki mondta, hogy fel fogom ismerni, mert rendesen fájni fog! szerencsére hamar és könnyen megszültem :)
tehát inkább azt figyeld, hogy rendszeres fájásaid vannak-e. vegyél a kezedbe egy stoppert és akkor indult meg a szülés, ha ugyan annyi idöközönként jönnek a fájások!! + ha zuhany után jobb és nincs görcs akkor az még nem az :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!