Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 7 év után szülni, mintha első...

7 év után szülni, mintha első lenne?

Figyelt kérdés
Azokat kérdezném elsősorban, akiknek problémamentes szülése volt, és lebalább 2-t, de inkább 3-at szült. Mondjuk az lenne a mérvadóbb, ha a második és a harmadik közt nagyobb szünet volt, legalább 5-6 év. Mivel az első amúgy is hosszabb, nehezebb szülés általában, mint a második. Szóval ha első és második szülés simán ment, komplikáció nélkül, aztán jött sok év szünet. Na arra lennék kíváncsi, hogy a sok év után a következő szülése mennyire volt gyors-lassú, könnyű-nehéz... stb. Remélem, érthető voltam.
2016. júl. 22. 15:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nálam 10 év van köztük. Az elsővel 16 órát vajúdtam, tolófájásoknál sem tágultam, császár lett. A másodiknál megpróbáltuk volna természetes úton újra, de sürgősségi császár lett a vége.
2016. júl. 24. 13:00
 12/15 anonim ***** válasza:

Az elsőt 94ben szültem, szūk másfél óráig tartott az első komoly fájásoktól.

A másodikat 4 év múlva, vele az első fájásoknál bementünk a kórházba. Ott labdára ültem, és az volt az érdekes, hogy a hasamban nem éreztem semmit, csak a hátam akart leszakadni. EZ 2 órát tartott. A szülőágyon kb. 5 percet töltöttem a végén.

A 3. is.megvolt 1 év múlva szūl óra alatt.

10,5 év szünet után született a kislànyom, rá 2 évre a kisfiam.

Mindkettőnél indítottak a 38.héten, az én betegségem miatt. Az tartott sokáig, hogy normális fájásaim legyenek, olyan 6 órát, de amikor végre beindult, 1 órán belül megszülettek.

Szóval nálam megvolt a hosszabb szünet, mégis hasonlóan zajlottak a szüléseim. Pedig közel 4 kilós babák voltak mind.

Ami még érdekelhet, minden gyerek után egyre könnyebben épültem fel, gyakorlatilag szülés után 2 órával ugyanolyan mozgékony voltam, mint előtte:-)

2016. aug. 15. 17:42
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi, ez bíztató!
2016. aug. 15. 17:57
 14/15 anonim ***** válasza:
2009ben szültem az elsőt, 14 óra vajúdás, fél óra kitolás, teljesen beavatkozásmentes természetes szülés volt :) nagyon nagyon fájt, de közel se annyira mint a 2. most szültem, még olyan fájdalmat nem éreztem mint most :) felső burokrepedés után 8 órával repesztettek burkot lent, akkor jöttek az igazi fájások, kértem is az edát, elég volt egy beavatkozás mentes szülés :) onnantól 2 óra volt, kitolás pedig 5 perc :)
2016. aug. 15. 18:09
 15/15 anonim ***** válasza:

2009 Ben szültem első gyermekem, 18 órát vajudtam..borzalmas volt! Másodikat most szültem egy hónapja, 2 napig szenvedtem otthon 20 percesekkel majd harmadik nap reggel megszületett! Minket szülessen beavatkozás mentes volt! Többet szenvedtem a másodikkal időben, de maga a kitolása es az erobeosztas jobban ment! 7 év után elég furcsa ujra babazni nekem , sok

Mindent el is felejtettem hogy hogy kell... :D de összeségében turelmesebb, tapasztaltabb vagyok mar így mondhatom hogy könnyebb!

2016. aug. 15. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!