Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha 5 vagy több év telik el...

Ha 5 vagy több év telik el két szülés között, akkor olyan mintha első szülés lenne?

Figyelt kérdés

Ezt hallottam....Nálunk 6,5 év a különbség!Mire számíthatok?Tapasztalatok?Ha ekkora a korkülönbség a két gyermek között,akkor a második mennyi idő alatt lett meg?

Köszönöm előre is a válaszokat! 37 hkm

2010. dec. 4. 18:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Nálunk is pont 6,5 év van a két lány között.Csak 10 év elteltével számit első szülésnek.5 óra alatt lett meg mind a 2 lányom.:)7 éves és 6 hónapos csajszik anyukája.:)
2010. dec. 4. 18:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Így van, 10 év után számít 1. szülésnek. Nálunk pont 10 év van a 3. és a 4. gyerkőc között, így mondták is, hogy 1. szülésnek számít orvosi szempontból.... Hát, nem tudom, az első gyerkőc meglett 4 óra alatt, a-, picinek se kellett több .)
2010. dec. 4. 18:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem napra pontosan 16 év van a gyerekek között,a 2. baba 3 óra alatt lett meg(gátmetszés és minden beavatkozás nélkül).Az első se volt sok idő,Ő 4 óra alatt született.Tervezünk még 1 babát,kb.4 év lesz a korkülönbség a kicsi és a jövevény között...remélem ő majd csak úgy kipottyan.

Különben nekem a 2. baba 37+3 hétre született...

2010. dec. 5. 17:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Nálunk 9 és és 2 hónap van.

Szinte ugyanolyan volt a 2 szülés:

-indított és hüvelyi

-EDA-s

-kb 9 óra

-elején lassú tágulás

--rövid kitolási szak

2010. dec. 6. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!