Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ezen nagyon ledöbbentem!...

Ezen nagyon ledöbbentem! Apósom szerint, ha fájdalomcsillapítót kérek a szüléshez, akkor az nem rendes szülés, nem is én szülöm meg a gyereket. Akkor ki?

Figyelt kérdés

apás szülést tervezünk, már nagyon várjuk és tudom, hogy nagyon fáj a szülés, de csak az a pillanat lebeg a szemem előtt, amint meglátom a kisfiúnkat. ha kell én kérek fájdalomcsillapítót.

apósomék egyszerű és rendes emberek, nincs velük gond,csak ezen ledöbbentem. anyósom szerint meg csak kiabáljak és kész...

szerettem volna ezt megoszatni veletek és kíváncsi vagyok, hogy ti tapasztaltatok-e hasonlót.

ha elmesélem majd a szülés-élményem, az negatív dolog lesz, hogy kértem fájdalomcsillapítót?

2010. ápr. 16. 13:36
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
42%
A szülés egy folyamat, amely során az újszülött világra jön. Ide tartozik mindenfajta módja a szülésnek. Ha neked a szülésed egyenlő volt egy "kinyomással", akkor csak gratulálni tudok...
2010. ápr. 17. 17:36
 22/22 anonim ***** válasza:
Szerintem az apósodék generációjában ez a fajta hozzáállás természetes... Ők máshoz vannak szokva. Főleg, hogy szerintem foglamuk sincs, milyen a fájdalomcsillapítás. Az én Anyukám gyógyszerész, és Ő sem tudta, hogy mi az az eda, azt hitte, hogy azt a tolónál adják, lebénulok deréktól lefelé, és majd az orvos fogja kirángatni belőlem a babát :) Ne foglalkozz senki véleményével (csak az orovoséval), és nyugodtan kérj fájdalomcsillapítást, ha szeretnél. Nem kell, hogy a szülés életed legszörnyűbb éléménye legyen, ha lehet a legeslegszebb is. A babát Te szülöd meg, még akkor is, ha nem éled át a kínok kínjait (amire amúgy semmi szükség).
2010. ápr. 18. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!