Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha szülni mész teszel magadra...

Ha szülni mész teszel magadra sminket?

Figyelt kérdés
Vagy ha már szültél, volt rajtad smink? Én még nem szültem, de ha kilépek a házból én mindig teszek magamra sminket, úgy érzem jobban magamat. Ha egy minimálisat teszek magamra akkor is amikor szülni megyek az normális? Pl. akkor valami vízálló kellene gondolom. Alapozó is ami tartós. Szeretek azért adni magamra még ilyen helyzetekben is.
2016. jún. 17. 10:28
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
59%
Nekem ki volt vasalva a hajam,kisminkeltem magam,pediku es manikur(atlatszo),leborotvaltam magam mindenhol,bekremeztem a test es elindultam vizsgalatra!Nem volt rajtam eros smink,igazabol csak natur,mert azt szeretem.Viszont az utolso vizsgalatbol szules lett.Ha nem igy indul a szules nem teszek fel sminket.Manikur-pedikur alapbol megvan,borotvalkozni mindig borotvalkozok.Szempillamat es szemoldokomet meg befesti a kozmetikus ami tartos es mikor felkelsz mar alapbol ugy van.
2016. jún. 18. 08:41
 32/35 anonim ***** válasza:
48%

#29 nekem nagyon jofej,jokepu fiatal dokim volt es egyedul szultem.

Jo erzes volt h dicsert erte,h nem estem szet,hogy ott abban a kiszolgaltatott helyzetemben ahol egyedul birkoztam meg egy ilyen nehez dologgal (apuka mar nem volt h oruljon annak akit letrehozott) nő tudtam maradni.Hogy a selfien (mivel mas nem volt bent,szerettem volna egy emleket MAGAMNAK) egy emberi arc mosolyog vissza faradtan.

Szoval hidd el nem ez volt eletem legnagyobb problemaja h smink vagy nem smink de sokat jelentett h nem egy elgyotort jovokep nelkuli nő nez vissza arrol az egy keprol,eletem melypontjan hanem egy mosolygos bizakodo.Tenyleg csak alapozo,szempillaspiral es 5 perces fajasoknal dobtam fel az autoban korhaz fele.Nem gyozkodni akarok bkit is csak leirtam a szitut.

Egyebkent anyam direkt a szulesre daueroltatta be anno a hajat h a gyermeke szepnek lassa amikor kibujik,ezen mindig mosolygunk amikor szoba kerul,szamomra meghato kedves dolog:)

2016. jún. 18. 09:59
 33/35 anonim ***** válasza:
66%
Nem hiszem, amúgy sem sminkelek mindig. De sejtésem szerint fizikailag pont annyira leszek leterhelve, hogy tuti szétkenődne a legvízállóbb festék is. Az meg nem hiányzik, hogy a végén a gyerek helyett az orvos sírjon fel.
2016. jún. 18. 19:42
 34/35 anonim ***** válasza:
52%

Hajnalban folyt el a magzatvizem. Korszules. Annyira aggódtam a babaert, hogy a smink volt az utolso ami eszembe jutott.

A kórházban megint csak ez lett volna az utolso amire gondolok. Pedig en is vittem egy szempilla spiralt mrg egy pirositot. Nem ítélem el azt aki sminkel a szülésre mrg a kórházban de csodálom az tuti. :o meg itt valaki irta hogy egy ora alatt a kórházban belőtte a hajat ... Egy órát állni se bírtam volna egy helyben nem hogy fodraszkodni :o

2016. jún. 18. 22:44
 35/35 anonim ***** válasza:
50%
Nem sminkeltem. Örültem, hogy úgy beérek a kórházba, hogy nem ázik át a harmadik gatyám is az ömlő magzatvíztől. :-) Ugyanis annyira folyt a magzatvíz, hogy hiába tettem be nagy tena ladyt, pikk-pakk átázott, és kétszer cseréltem nadrágot indulás előtt. Amúgy sem vagyok egy nagy sminkes, de a szülőszobára biztos, hogy nem sminkeltem volna ki magam. Mondjuk én nagyon izzadós is vagyok, többször zuhanyoztam is vajúdás alatt. Emellett hidegvízzel borogatta az arcom egy fázisban a férjem, biztos, hogy épületes látvány lettem volna, ha még a sminkem is szétesik. De senkit nem is érdekelt, hogy hogyan nézek ki. A férjem csak azért aggódott, hogy mindketten épségben megússzuk az egészet, az orvosomnak meg teljesen mindegy, hogy hajnalban rajtam van-e smink vagy nincs. De engem sem érdekelt, hogy hogyan nézek ki. Ami fontos volt, hogy a fiunk egészségesen szülessen, hogy nekem ne legyen bajom és ha lehet, akkor minél kevesebb fájdalommal és minél gyorsabban túl legyünk rajta. Mivel ez mind sikerült, ezért elégedett vagyok a helyzettel még smink nélkül is.
2016. jún. 20. 23:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!