Ha szülni mész teszel magadra sminket?
#29 nekem nagyon jofej,jokepu fiatal dokim volt es egyedul szultem.
Jo erzes volt h dicsert erte,h nem estem szet,hogy ott abban a kiszolgaltatott helyzetemben ahol egyedul birkoztam meg egy ilyen nehez dologgal (apuka mar nem volt h oruljon annak akit letrehozott) nő tudtam maradni.Hogy a selfien (mivel mas nem volt bent,szerettem volna egy emleket MAGAMNAK) egy emberi arc mosolyog vissza faradtan.
Szoval hidd el nem ez volt eletem legnagyobb problemaja h smink vagy nem smink de sokat jelentett h nem egy elgyotort jovokep nelkuli nő nez vissza arrol az egy keprol,eletem melypontjan hanem egy mosolygos bizakodo.Tenyleg csak alapozo,szempillaspiral es 5 perces fajasoknal dobtam fel az autoban korhaz fele.Nem gyozkodni akarok bkit is csak leirtam a szitut.
Egyebkent anyam direkt a szulesre daueroltatta be anno a hajat h a gyermeke szepnek lassa amikor kibujik,ezen mindig mosolygunk amikor szoba kerul,szamomra meghato kedves dolog:)
Hajnalban folyt el a magzatvizem. Korszules. Annyira aggódtam a babaert, hogy a smink volt az utolso ami eszembe jutott.
A kórházban megint csak ez lett volna az utolso amire gondolok. Pedig en is vittem egy szempilla spiralt mrg egy pirositot. Nem ítélem el azt aki sminkel a szülésre mrg a kórházban de csodálom az tuti. :o meg itt valaki irta hogy egy ora alatt a kórházban belőtte a hajat ... Egy órát állni se bírtam volna egy helyben nem hogy fodraszkodni :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!