Otthon Lévö kismama, anyukaként hogy adsz magadra? gondolok itt havonta mész fodrászhoz maniküröshöz kozmetikushoz?
Igyekszem odafigyelni magamra, 5-6 hetente járok fodrászhoz (festés), kozmetika-manikűr-pedikűr témát megoldom magamnak itthon.
Próbálom elkerülni a slamposságot, utcára sosem megyek ki melegítőben/kinyúlt ruhákban, egy alap sminket is magamra teszek ilyenkor.
Szerintem nagyon fontos, hogy ne merüljön feledésbe az, hogy a nők baba mellett, anyukaként is Nők maradjanak. Elsősorban nem másokért, hanem saját magukért.
Én úgy ápolom magam mint előtte. 2 havonta fodrász, városban is ugyanolyan ruhákban járok, mint előtte, ugyanúgy sminkelem magam, mint régen.
Csak a mozgás hiányzik már kegyetlenül.
Fodrászhoz évente 2-szer járok, ugyanis teljesen rendben van a hajam, egyébként hosszú hajam van és szerencsére egészséges, a hajvégem is rendben van, így évente kétszer szoktam a végéből valamennyit vágatni. Manikűröshoz nem járok, minek? Nincs műkörmöm, levágni meg itthon is letudom. Amúgy amilyen vékony és töredezésre hajlamosak a körmeim, így mindig le szoktam vágni, nem kell megnövesztenem és alakítgatnom sem.
Kozmetikushoz járok 3-4 hetente kb. gyantáztatni.
De egyébként csinosan szoktam a hétköznapokban is öltözködni, hétköznapra szoktam natúr sminket használni, ha elmegyünk itthonról ide a közelbe, ha megyünk valahová néha kikapcsolódni, akkor jobban ki szoktam magam csípni, esetleg erősebb sminket használok, szóval igen, adok magamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!