Vácon hogyan zajlik a programozott császár? Be kell előtte feküdni, vagy aznap mész be? A katétert csak érzéstelenítés után rakják fel?
Barátnőmnek volt programozott császárja Vácon, és őt pénteken befektették, majd hétfőn műtötték.
De dokifüggő, hogy mikor fektetik be a kismamát.
Nekem sajnos császárom lett (nem programozott), mert nem tudtam megszülni a lányomat, de még műtét előtt (érzéstelenítés előtt) feltették a katétert.
Első vagyok: a fejem nekem is fájt, de kegyetlenül. Soha olyan fejfájást nem éreztem még. Hányingerig fájt a fejem, nagyon rosszul voltam. "Vicces", mert én sem gondoltam volna, hogy ez lesz a legrosszabb, és nem is maga a műtét...
De legalább látom nem vagyok egyedül.
Egyszer valakinek meséltem, és sík hülyének nézett, mert neki császár után nem fájt a feje, nem is értette miről beszélek.
Akkor tudod mi is az a fájdalom...hihetetlen komolyan azt leírni nem lehet h mennyire fáj és tényleg szó szerint annyira h legszívesebben hánynál de még ahhoz sincs semmi erőd...én ott voltam már h inkább akasszanak fel vagy vmi mert én ezt nem bírom tovább...hidd el én nem nézlek hülyének emiatt átéltem én is és soha többet nem akarom...és valóban a hasam feszülése a műtét után járó dolgok nem voltak egyáltalán rosszak mint a fejfájás...van akinél ez kijön van akinél nem az a szerencsésebb akinek soha nem kell átélnie...
második válaszoló voltam
Nekem előző nap délben kellett befeküdnöm.
Katétert előbb tették fel az infúzióval együtt. jóval később volt az érzéstelenítés
fejem nem fájt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!