Volt már olyan, hogy nem hatott az érzéstelenítés
császár közben?
Figyelt kérdés
Nekem egyszer egy orrsövény műtétnél nem hatott, mert annyira véreztem, hogy folyamatosan kilökődött, élve nyúztak, a doki sem értette, csak ugrált össze vissza zavarában.
2011. máj. 10. 13:33
1/8 anonim válasza:
Folyamatosan kérdezik amíg kötik be az érzéstelenítést, hogy érzed e - nálam pl a fertőtlenítő folyadékot spriccelték, aztán meg megcsipkedték a bőrt, hogy érzem e.
2011. máj. 10. 13:39
2/8 anonim válasza:
Engem is folyamatosan "birizgáltak", folyton kérdezték, hogy érzem-e. Addig nem is kezdték el, míg éreztem bármit is. Barátnőmnek nem hatott, őt nem is faggatták addig, ő csak egyszerűen szólt: érzi, hogy épp vágja fel a doki. Rögtön el is altatták. Nyugi, ha netán mégsem hatna az érzéstelenítő, akkor rögtön elaltatnak, nem csinálják úgy végig, hogy érzed.
2011. máj. 10. 14:05
3/8 anonim válasza:
en sajnos megjartam...Romaniaban szultem (ez mar sokat elarul) es az itteni korhazban meg az altatas volt a divat csak a szivproblemak miatt erzestelenitessek kellett szulnom ami nem hatott...az elso szurit rosszul adtak be amasodikkal meg nam vartak eleget...szo szerint belem vagtak a kest...a fajdalomtol orditottam es kikaptam a labama borszij alol...akkor ok is lattak hogy valami valoban nem ok...vartak meg egy kicsit es folytattak de akkor mar nem volt fajdalmas inkabb csak kellemetlen...a fiam kapott egy mehen beluli sokkot es lett egy kis mozgasproblemaja ami nagyon sok terapiat igenyel de legalabb mentalisan rendben van mert ettol a kis orvosi hiabtol akkar szobanoveny is lehetett volna belole...mitota en szultem (2 eve) mar sokat fejlodott a korhaz es az ellatas itt de gondolom hogy te nem itt fogod megszulni a babodat ezert kicsi az eselye annak hogy veled ilyen megtortenjen...mashol mar rutinosan erzestelenitenek es nem barbarkodnak az emberrel....most vagunk bele ujra a babaprojektbe de mar tudom hogy Debrecenbe fogok szulni...
2011. máj. 10. 14:13
4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. Kedves Utolsó, nagyon sajnálom, iszonyú lehetett! Azért Magyarország sem egy leányálom :-)
2011. máj. 10. 20:01
5/8 anonim válasza:
az itthon tortentek utan csak remenykedni tudok abban hogy az ottani orvosok rutinosabbak es figyelmesebbek
2011. máj. 10. 21:18
6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szorítok neked!
2011. máj. 11. 07:32
7/8 Disi válasza:
Szia!
Nem akarlak elkesíretni és megijeszteni sem, de egy ismerősömet 2 hete császározták. Azt mondta neki az aneszteziológus, hogy nem fog fájni, csak kellemetlen lesz, mert nem adhatnak be belőle annyit, hogy ne érezzen semmit. Hát, ő azt mondja, hogy neki annyira fájt, hogy kiabált az oxigénmaszk alatt. Az aneszt-es doki, meg azt mondta neki, hogy ne mondja már nem fájhat, ő meg úgy érezte, mintha egyenként tépték volna ki a szerveit. Mondjuk nála összejött minden, zavaros volt a magzatvíz, nem érezte a fájásokat, pedig az nst már mutatta, úgyhogy nagyon sajnálom szegényt. Azt mondta a védőnőm is, hogy azért tényleg fájhat. Eddig sem szerettem volna császárt, de ezek után nagyon remélem, hogy normál szülésem lesz. Úgyhogy könnyű szülést kívánok neked.
2011. máj. 11. 12:59
8/8 A kérdező kommentje:
Szörnyű!!!
Egyelőre nincs arról szó, hogy császár, remélem, nem is lesz semmiféle komplikáció, ami miatt kéne!
Rettegek a műtétektől :-(
Nekem az is elég rossz a császárnál, hogy végig a tudatomnál vagyok, és hallom, ahogy nyiszálnak... fúj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!