Vagy ha már szültél, volt rajtad smink? Én még nem szültem, de ha kilépek a házból én mindig teszek magamra sminket, úgy érzem jobban magamat. Ha egy minimálisat teszek magamra akkor is amikor szülni megyek az normális? Pl. akkor valami vízálló kellene gondolom. Alapozó is ami tartós. Szeretek azért adni magamra még ilyen helyzetekben is.
Nem volt rajtam smink, őszintén eszembe se jutott.. amikor elfolyt a magzatvíz olyan izgalomban voltunk, hogy nem is lett volna idegem sminkelgetni. Lezuhanyoztam, felöltöztem, pakoltunk, mentünk. Nem is nagyon bánom, mert 12 órát vajúdtam, az esett jól ha zuhany alatt vagyok úgyhogy vagy többször is lezuhanyoztam közben, és nem mellesleg kb. háromszor hánytam, meleg volt, iszonyatosan leizzadtam, szóval nem tudom hogy nézett volna ki a sminkem a végére.. de lehet megijedt volna a gyerek ha meglát :D :D ...
2016. jún. 17. 12:55
22/35 anonim válasza:
Na látod ez nekem is eszembe jutott, de most baromi meleg van, és ha el kell indulnom, tutira leizzadom, így most tartós festékkel befestettem a szemöldököm meg a szempillám! :-D Az nem jön le!
Alapozót nem használok, csak korrektort a szem alá. Azt lehet feldobok egy kicsit, mert gyorsan meg van és az nem folyik le.
2016. jún. 17. 13:13
23/35 anonim válasza:
Reggel 6kor ment el a magzatvíz, és egyedül voltam itthon, örültem, h a gatyám megtaláltam :D :D :D amúgy, ha a fiatalúr kivárja a programcsászár napját (egészségügyi okokból kellett), akkor lehet, hogy a BB krémet pont felkenem, fene tudja.
2016. jún. 17. 13:40
24/35 anonim válasza:
Úgy látom, mindenki tuti válaszokat ad, csak azt húzzák le, aki sminkel/t...
2016. jún. 17. 13:57
25/35 anonim válasza:
Hát igen, kemény dolgokat kell elviselni az életben 24-es :D :D... a háborúk, éhínség, lepontoznak amiért sminkeltél, ilyesmi...
2016. jún. 17. 14:00
26/35 anonim válasza:
elsőnél volt rajtam nem tudtam,hogy aznap szülés lesz. másodiknál max ha nappal lesz alap szemceruza-szempillaspirál (nagyítja a szemet,nekem kicsi anyukámtól örököltem) kórházba eszembe se jutott örültem ha elmásztam tusolni :D arra se emlékszem hazajövetelkor volt-e rajtam,szerintem nem. írtad,hogy szeretnél adni magadra,de nem leszel ronda meg igénytelen mert nincs rajtad szülés közben és után smink, elég a tiszta ápolt haj-ruha-köröm ezekben a napokban aztán kész, főleg,hogy nem azt fogja nézni senki aki bemegy hozzád hanem a babát :-)
2016. jún. 17. 14:11
27/35 anonim válasza:
Na én attól félem, hogy gáz lesz a hajam, annyira meleg kánikula volt amikor szültem, hogy naponta kellett hajat mosni, és gondolom a hormonok hatására olyan volt a hajam, hogy ha nem mostam meg egy nap, akkor valami iszonyatosan gázul nézett ki, úgy mint aki hetek óta hozzá sem nyúlt, zsíros volt, rámlapult, szóval szörnyű volt. Na, olyan gyorsan jöttek a fájások, hogy nem volt idő hajat mosni, pont oda készültem volna amikor elfolyt a magzatvíz. És a kutyát sem érdekelte szülés közben. Engem sem :D. Az utolsó utáni volt ami eszembe jutott, hogy most éppen állati sz*r a hajam.. :D :D... Biztos hogy a doki nem szeretett halálosan belém ahogy kinéztem, dehát annyi baj legyen valahogy túléltem. :)
2016. jún. 17. 14:16
28/35 anonim válasza:
"Én alapjában véve erősen szoktam magamat sminkelni, szülésnél persze visszább vennék, nehogy nevetségesnek tűnjek, de azért minimálisat teszem majd fel én is. Vízálló szemtus meg szempillaspirál és alapozó mindenképp."
hát, ha lesz rá időd...én pl.3perces fájásokkal mentem be a kórházba. Mentem, rohantunk, hogy odaérjünk! Ha lett volna sminkem, akkor a pusztában szülök meg az autóban,de nem folyt volna el,mert az egész 1,5 óra volt!
Hidd el, senkit nem érdekel, hogy nem vagy kisminkelve! Ugyanis az alfeled fogják bámulni,nem a képed!
2016. jún. 17. 14:39
29/35 anonim válasza:
Én sajnálom azokat, akik még szülésnél is csak magukkal és a kinézetükkel foglalkoznak.
Remélem készül majd szülés utáni pár perces fénykép, ami anyuka szétfolyt, szétkenődött szemfestékkel pózol. 😝
2016. jún. 17. 14:56
30/35 anonim válasza:
Ha váratlanul kezdődtek volna és nap közben, valószínű, hogy lett volna rajtam minimális smink, szemspirál, szájfény. Az első hajnalban jött, kórházban feküdtem, a második éjszaka otthon, és rohanni kellett, sürgősségi császár lett. De ha pl. otthon lettem volna, vagy máshol nappal és szép lassan kezdődik, talán eszembe jutott volna, így nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!