Ha szülni mész teszel magadra sminket?
Nekem eszembe sem jutott, de tényleg még csak gondolatban sem.. :D
Amúgy az is lehet hogy leszedetik, ha műtétre kerülne sor. A körömlakkot tuti leszedik, mert nem látják ha lilul a beteg körme,ujja
Körömlakk is mindig van rajtam.
A szülésnél én gondoltam vízálló szempillaspirálra mondjuk.
Az nem fog lejönni.
Szültem egyszer sminkben. Még reggel festettem ki magam, mert a fene se hitte, hogy aznap megszülök. Uram máig emlegeti hogy néztem ki utána :D
De amúgy biztos, hogy nem fogom kisminkelni magam, nagyon fontos látni a bőrszínt is szülés alatt.
Szemceruza, spirál, szemöldökceruza nélkül nem teszem ki a làbam a kapun, nélkülük úgy nézek ki mint egy utolsó stàdiumos..
A 2. szülésem indított volt úgyhogy bőven volt időm megcsinálni, az első magzatvíz szivárgással indult, még úgyis zuhanyoztam meg bepakoltam úgyhogy arra is volt idő. Februàrban és szeptemberben szültem, én nemhogy nem izzadtam hanem majd'megfagytam a szülőszobàn..
Nálam a hétköznapi smink a szemceruza (alul-fölül). Aznap is ennyi volt rajtam, mert bevásárlásnál kezdett folyni a vizem. De ha éjjel erre kelek, biztos nem húzom ki a szemem csak azért, mert vajúdok, és szülni fogok.
De ha te így érzed jól magad, nyugodtan. Lesznek ott olyan cifra dolgok, hogy senkit nem fog érdekelni, mennyi festék van az arcodon (van-e egyáltalán). De ha neked fontos, akkor miért ne.
császárom volt, ott szóltak, hogy ne. ha nem szólnak, lehet feldobok egy kis púdert meg spirált.
amúgy egy sima szülésnél lehet nem ez érdekelne, vagyis nem jutna eszembe. szerintem, őszintén, neked se fog :)
de ha mégis, nem fognak szólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!