Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha szülni mész teszel magadra...

Ha szülni mész teszel magadra sminket?

Figyelt kérdés
Vagy ha már szültél, volt rajtad smink? Én még nem szültem, de ha kilépek a házból én mindig teszek magamra sminket, úgy érzem jobban magamat. Ha egy minimálisat teszek magamra akkor is amikor szülni megyek az normális? Pl. akkor valami vízálló kellene gondolom. Alapozó is ami tartós. Szeretek azért adni magamra még ilyen helyzetekben is.
2016. jún. 17. 10:28
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
89%
Hajnali háromnegyed háromkor nem volt "kedvem" sminkelni.
2016. jún. 17. 10:31
 2/35 anonim ***** válasza:
84%
nem tennék. szanaszét izzadod, könnyezed, borzasztó nevetségesen fogsz festeni 2-3 óra keményebb vajjúdás után :) utána pedig örültem hogy luk van a fenekemen, sminkelgetni a kórházban abszolút nem volt időm...amikor épp nem a mellemen volt a babám, rohantam enni zuhanyozni látogatókhoz aludni wczni stb
2016. jún. 17. 10:32
 3/35 anonim ***** válasza:
75%

Nekem eszembe sem jutott, de tényleg még csak gondolatban sem.. :D

Amúgy az is lehet hogy leszedetik, ha műtétre kerülne sor. A körömlakkot tuti leszedik, mert nem látják ha lilul a beteg körme,ujja

2016. jún. 17. 10:33
 4/35 A kérdező kommentje:

Körömlakk is mindig van rajtam.

A szülésnél én gondoltam vízálló szempillaspirálra mondjuk.

Az nem fog lejönni.

2016. jún. 17. 10:35
 5/35 anonim ***** válasza:
76%

Szültem egyszer sminkben. Még reggel festettem ki magam, mert a fene se hitte, hogy aznap megszülök. Uram máig emlegeti hogy néztem ki utána :D

De amúgy biztos, hogy nem fogom kisminkelni magam, nagyon fontos látni a bőrszínt is szülés alatt.

2016. jún. 17. 10:37
 6/35 anonim ***** válasza:
37%

Szemceruza, spirál, szemöldökceruza nélkül nem teszem ki a làbam a kapun, nélkülük úgy nézek ki mint egy utolsó stàdiumos..

A 2. szülésem indított volt úgyhogy bőven volt időm megcsinálni, az első magzatvíz szivárgással indult, még úgyis zuhanyoztam meg bepakoltam úgyhogy arra is volt idő. Februàrban és szeptemberben szültem, én nemhogy nem izzadtam hanem majd'megfagytam a szülőszobàn..

2016. jún. 17. 10:41
 7/35 anonim ***** válasza:
79%

Nálam a hétköznapi smink a szemceruza (alul-fölül). Aznap is ennyi volt rajtam, mert bevásárlásnál kezdett folyni a vizem. De ha éjjel erre kelek, biztos nem húzom ki a szemem csak azért, mert vajúdok, és szülni fogok.

De ha te így érzed jól magad, nyugodtan. Lesznek ott olyan cifra dolgok, hogy senkit nem fog érdekelni, mennyi festék van az arcodon (van-e egyáltalán). De ha neked fontos, akkor miért ne.

2016. jún. 17. 10:42
 8/35 A kérdező kommentje:
Én alapjában véve erősen szoktam magamat sminkelni, szülésnél persze visszább vennék, nehogy nevetségesnek tűnjek, de azért minimálisat teszem majd fel én is. Vízálló szemtus meg szempillaspirál és alapozó mindenképp.
2016. jún. 17. 10:45
 9/35 anonim ***** válasza:
80%
Ha befekszel előtte akkor, biztosan nem fogják hagyni, hogy kisminkeld magad. Még az alapozót sem! Azt főleg nem. Előtte mondani fogják, hogy ne! Vagy ha van rajtad, akkor lemosatják. Ha meg az "utcáról" mész be, akkor erre nyilván nincs idő.
2016. jún. 17. 11:04
 10/35 anonim ***** válasza:
68%

császárom volt, ott szóltak, hogy ne. ha nem szólnak, lehet feldobok egy kis púdert meg spirált.

amúgy egy sima szülésnél lehet nem ez érdekelne, vagyis nem jutna eszembe. szerintem, őszintén, neked se fog :)

de ha mégis, nem fognak szólni.

2016. jún. 17. 11:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!