Ha szülni mész teszel magadra sminket?
Én is mindennap sminkelem magam, így volt ez a szülés napján is mert nem úgy készültem hogy aznap meglesz a fiam, csak sima NST-re mentem ami sajnos egyenes út volt a műtőbe, és előtte az előkészítőbe se mondták hogy mossam le, bár eszembe se jutott nekem se.
Másnap hozott a férjem be sminklemosót azzal leszedtem, arcomról nyílván addigra már lejött.
Utána meg végképp nem érdekelt ki lát smink nélkül ki nem, csak a kisfiam. Kórházba töltött idő alatt egyik kismama se ezzel volt elfoglalva, mindenki nyúzott,fáradt, de még is ragyognak a boldogságtól, ennél szebb smink nem is kell.
Abból a szempontból se szerencsés hogy én pölö túl sok vért vesztettem és rettentő sápadt voltam, bár ezt még a smink se tudta volna eltakarni,minden orvos/nővér rémüldözött milyen fehér vagyok :D
Szülésnék nem az lesz neked a fontos hogy világra hozd az utódod?
Neked az lesz a fontos hogy nézel majd ki?
Hat xarul!
Nekem elpattant az összes ér az arcomon.
Az alapozó meg egyenesen butaság mert két fejforditásnál vajúdás közben mát le is jön. Vagy az is vizálló lesz?
Ritán sminkelek, így amikor a kórházba mentünk sem sminkeltem, bár nem tudtam, hogy aznap szülök is. :)
A hajamat szépen beszárítottam(nem lehet összefogni) reggel. :) Tök jól nézek ki a képeken. :D
Na jó, csak akkor amikor bementünk, meg a vajúdás kezdetén...:D
Szülni belőtt hajjal és kifestett szemekkel, magassarkúban mentem! :)
Én egy alap sminket bizony feldobtam az utána lévő napokban is és azóta is "van rá időm" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!