Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülésnél lehet választani...

Szülésnél lehet választani előre természetes szülés és császár között vagy csak akkor császároznak meg, ha valami miatt az indokolt?

Figyelt kérdés
Én szívem szerint császárral szülnék. Lehet szerintetek?
2010. ápr. 12. 10:12
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Szia kérdező,a szülésznő vagyok!

Ne miattam dönts a természetes szülés mellett,én csak felsoroltam neked pár alternatívát!

Magad és a babád miatt dönts okosan!

Kívánom a legjobbakat és remélem megírod,milyen volt a szülésed akár természetes akár császáros.

2010. ápr. 14. 09:27
 32/33 anonim ***** válasza:
Én úgy hallottam,hogy pont a császártól lehetnek szexuális problémák,pl elvághatnak olyan ideget,amitől a büdös életbe nem lesz többet orgazmusod...persze ezt is csak amolyan riogató hírnek tartom én is,nem tudom lehet-e benne igazság.Egy biztos,én természetes úton szültem,de jobb a szexuális életünk,mint valaha:-)))
2010. ápr. 14. 11:13
 33/33 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó,igen ez azért túlzás volt,amit írtál,nem fognak átvágni olyan ideget,mert először is az orgazmus az agyi idegekből ered,de nem akarok ebbe belemenni,valóban mende-monda:))

szülésznéni voltam.

Ja,mint ugye EDA után deréktól lefelé lebénulni:))

Na ez is városi-vidéki pletyka:)))

2010. ápr. 14. 13:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!