Szülés megindítása után, ha nem tágulok, mennyi idő múlva császároznak?
Ez nagyban függ a babától,és az orvosodtól is.Én az elsőt spontán szültem,életem legszebb élménye.Reggel 4-kor fájásokra ébredtem,és éjfélkor lett meg a baba.Szépen folyamatosan jöttek a fájások,egész nap vajúdtam,de ami nagyon fájdalmas volt az csak estefelé 6-7után volt.
A másodikkal indítottak,Ő 6 óra után rosszul lett ki kellett venni.A harmadikkal is sima szülésre készültem,rásegítettek oxitocinnal,vele brutál fájásaim voltak este 9-től másnap délután 2-ig,mikor is elfordult a drágám és ki kellett venni.Pedig akkor már 3,5 ujjnyi volt a méhszáj,nagyon szerettem volna simán megszülni.Végül is a dokim már előbb is kivette volna,de én ragaszkodtam hozzá,hogy várjon hátha nem kell vágni.
És én mindhárommal csak 1 ujjnyira voltam nyitva mikor a szülőszobára mentem.Én nehezen tágulok sajnos,de akkor is azt mondom legyen meg simán a baba ha lehet,ez a legjobb neki is és az anyukának is.
Minden jót,könnyű szülést.
18 órát kínlódtunk.
Megegyeztünk a dokival, h próbálkozunk, amíg lehet.
13 óra után kaptam EDA-t.
18 óra után meg kellett császározni, mert mindketten rosszul voltunk.
Jobban örültem volna, ha sikerül rendesen megszülni, de ez van.
A lányom egészséges, 9/10 lett az Apgar-ja, már kész csaj (mindig "pasizik" ;) ), 6 hónapos.
Nem bánok semmit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!