Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Másnál is előfordult, hogy...

Másnál is előfordult, hogy lelkileg összezuhant a császár gondolatától?

Figyelt kérdés

A 30. hétig fejvégű volt a babám és panaszmentes, boldog kismamaként tekintettem a jövőbe.

Aztán a 35. héten kiderült, hogy farfekvéses lett és hiába beszélek hozzá, kérlelem, hogy forduljon vissza, még a mai nst-n is faros volt. A nődoki azt mondta, ha még két hétig így marad, akkor beprogramoznak császárra a 39. héten.

Lelkileg teljesen össze vagyok omolva.

Mindenki mondja, hogy ma már nem nagy cucc a császár, meg szép a varrás, bugyi alatt van, nem is látszik, sokat maguk kérnek császárt és hogy a császáros babák milyen szépek, meg utána könnyen jön minden az életükben... de nem tudom. Számomra olyan természetellenes ez az egész, hogy előre megmondják, hogy ma 10-kor és utána meg úgy éljem le az életem, hogy van egy vágás rajtam. :(

Meg abba is rossz belegondolni, hogy utána éveken át egy olyan dátumot ünneplünk a gyerek szülinapjaként, amit a doki tűzött ki és nem a gyerek választotta...

Nekem ez az egész olyan negatív most. Egyszerűen bőgnöm kell, hacsak rá gondolok.

Meg filózom, h mi van, ha ez a gyerek még rá szeretne húzni mondjuk egy hetet és a tervei szerint csak a 41. héten akar megszületni, erre a 39. héten, két héttel a tervei előtt kikapják... Biztos jó az neki meg nekem?

Más is érzett így?

2016. jún. 8. 12:55
1 2 3 4
 31/33 H_Vivien ***** válasza:
#27: Ajjjaj, de még mennyi ilyen lesz :) Nagyon igazad van, vannak dolgok, amiket CSAK el kell fogadni. 2 éves a kisfiam, de el sem tudom mondani mennyi ilyennel szembesültem, és, ha a fejem tetejére álltam sem úgy volt, ahogy én akartam. Hiába lenne jó a kisfiamnak, ha pl. sok zöldséget enne. Közli, hogy ana nem izjik, nem kell. Hmmm, nah bumm, akkor nem kell. És ez csak egy apró példa a sok közül. De ezt a kérdező is meg fogja tapasztalni, hogy a szülés az csak a kezdet, azután jön a "neheze" :)
2016. jún. 10. 07:59
 32/33 A kérdező kommentje:

Képzeljétek, ma voltam UH-n és a baba befordult. Most már fejvégű. :)

Egy természetgyógyász segített tegnap este láb- és medencemasszírral, illetve csakrakezeléssel, aztán hazafelé a kocsiban éreztem nagyon erős mozgolódást és ma reggel már fejen állt a babám. :) Tiszta happy vagyok!!!

2016. jún. 12. 12:26
 33/33 anonim ***** válasza:
mi a helyzet, kérdező, sikerült megszülni? olyan öröm-mámor volt a szülés, mint vártad?
2016. aug. 31. 12:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!