Hogy viseltétek lelkileg, hogy nem tudtok annyit foglalkozni a nagyobbik gyerkőccel? Vigasztalásra van szükségem.
Nem szoktattam magamhoz. Már többször aludt máskor is ott és napközben is többször elvitték. Köszönöm, hogy ilyen rendes vagy. Teljesen magamba vagyok roskadva, nem kioktatást, hanem vigasztalást kértem és olyanok segítségét, akik szintén így élték ezt meg.
Felkel éjjel és kész. Rossz alvó. Ennyi.
Első,hogy Te milyen tapintatlan,érzéketlen,primitív ember vagy!A NAGY is csak 21 hónapos.Szerined miét kell(het)felkelni hozzá?Pl. jön a foga,fáj valamilye,rosszat álmodik,megijed a sötéttől stb.Soroljam?Nem tudom van-e egyáltalán gyereked.Ha igen,sajnálom Őt/Őket.
Kérdező:ne legyen lelkiismeret furdalásod.Nekem 3 gyerekem van,a legkisebb 21 hónapos.Mivel még szopizik,velünk alszik.Sokszor gondoltam rá,hogy a nagyobbaknak rossz lehet,de rákérdeztem(a középső 6 éves),azt mondta,mivel este mesélek,és Ő már nem baba,így nincs ezzel gond.A legkisebbem még soha nem aludt máshol,mivel-szerintünk-ez így van rendjén egy ilyen pici emberke esetében.Majd ha már beszél,és kb 3-4 éves lesz.Persze ahány ház annyi szokás.Ám az eszembe se jutna,hogy másokat lehurrogjak azért,mert másként csinálja,mint pl.én.Hidd el,a hormonok játéka is ez.Pár napja szültél,fáradt vagy,minden a nyakadba szakadt.Ne aggódj,ahogy telnek a napok minden a helyére kerül majd.És NYUGI!Sok boldogságot a gyerekekhez!
Látod pontosan ezt tudtam én is, mielőtt bementem a kórházba megszülni a kicsit. Sírtam este, mert tudtam, hogy az én picikém már soha többet nem lesz a picikém, mert ha hazajön a kistesó, onnantól ő lesz a "nagy". Nem tudok vele annyit foglalkozni, amennyit szeretnék. Apás is lett, mert ugye apa az ő ellátásában tud segíteni. Azért próbálok sokat vele lenni, amikor a kicsi alszik...
A kicsi most 5 hónapos. A nagy állandóan bohóckodik neki, és a kicsi le sem veszi a szemét róla, úgy nevet rá folyamatosan. Szóval nekik azért jó lesz hosszú távon azt látom. Nem egyedül lesznek, hanem mindig lesz játszó pajtásuk.
Jövő ilyenkor már nagyon fogod élvezni, csak most nehéz lesz egy kicsit, de minden hónappal könnyebb.
Sok boldogságot hozzájuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!