Titeket hogyan érint a pénztelenség lelkileg?
Tavaly totál padló voltam én is, januárban mentem vissza dolgozni. Több lett a bevétel, de több lett a kiadás is, kicsit még lejjebb toltuk a hitelkeretet, de legalább látok valami fényt. De nem érdekel már annyira. Mi is nyögünk egy autóhitelt (azokat is már megmenthetné valaki), meg a lafo-hitel.
De az idén lejutunk a balcsihoz pár napra.....
Szerencsére nincs ilyen gondunk!De nem is értem,hogy miért mennek bele az emberek ennyi hitelbe?Komolyan kérdem?
Miért kell egyiket,a másikra felvenni?
Sajnállak titeket és a gyerekeket is,mert ők megérdemelnék a közös nyaralásokat!
Bocsánat, hogy ezt mondom, de ezt ti alakítottátok így, senki nem kényszerített hitelre meg 2 gyerek vállalására, semmi másra sem.
Engem nem érint a pénztelenség sehogy lelkileg, mivel mindenre van pénz amire szeretnék. Be tudom osztani a fizetésemet, nem veszek hitelre semmit.
A nyaralás nálam fontos dolog, arra mindig van pénz, télen is, nyáron is, néha tavasszal és ősszel is megyünk 1-2 hétre. Pedig átlagos fizum van. Csak én be tudom osztani, sokakkal ellentétben.
Tiszta szívből örülök, ha másnak nincs ilyen gondja, annak viszont nem, ha valaki könnyen ítél.
A gyerekeknek igenis élmény az is, amiről mi már leszoktunk felnőttként, hogy az apró dolgoknak is örüljünk... Egy nagy séta a természetben, lubickolás a felfújhatós medencében.
És nem csak úgy felelőtlenül veszegettük fel a hiteleket, hanem az a "bűnünk", hogy saját lakást szerettünk volna, amikor még híre-hamva sem volt a válságnak, majd tönkrement a kocsink, amit 14 éves koráig nyúztunk, majd kötelező jelleggel kellett megint kis hitel a házunk panelprogramja miatt, ugyanis azt megcsinálták kötelező jelleggel mind a 20 lakásra. Nem plazma tévére kellett...
Szóval ne ítélkezz, hogy ne ítéltess...
Akinek nem veszi meg Anyu meg Apu a lakást és a kocsit, annak kell, hogy legyen valami hitele, mert ezekből a magyar fizetésekből 80 éves koromra sem teszek félre annyit, hogy valamelyiket megvegyem kp-re. Addig meg lakjak szüleimmel?
Ez annak szól, aki henceg, hogy semmi hitele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!