Mit tennétek a helyemben ha 2 gyerekkel egyedül vagytok, és megindul a szülés?
Figyelt kérdés
31+4 napos terhes vagyok. Apuka délig itthon van, este 11-re ér haza. A gyerekek még jún. közepéig oviba járnak, 4 körül én megyek értük. Úgy tervezzük, hogy 3 héttel a szülés kiírt dátuma előtt a nagyszülők elviszik a gyerekeket "nyaralni" akik 250 km-re laknak tőlünk. De mi van ha hamarabb megindul a szülés és éppen egyedül vagyok itthon a gyerekekkel? Szomszédokkal csak köszönő viszonyban vagyunk, segítségünk nincs a közelben. Kíváncsi lennék ötletekre, tanácsokra.2016. máj. 19. 08:26
21/25 anonim válasza:
És ami még kimaradt, pont hogy ki kellene használni az utolsó percig hogy így van még együtt a család, anya tud a két gyerekkel foglalkozni, mert ha meglesz a pici, már jóval kevesebb idő fog rájuk jutni.Én nem lepasszolnám szülés előtt, hanem minden időt rájuk szánnék.De nyilván a kérdező úgy fogja csinálni ahogy neki jó, ez az ő döntése, mi csak saját véleményt írunk.
22/25 A kérdező kommentje:
Kisebb lányom 4 ,5 éves, a nagyobb 6. Tudjàk hogy nemsokára lesz mégegy kistesójuk. Nagyszülőknél nyaraltak már 2 hetet anélkül hogy hiányoltak volna, persze nèha volt anyahiány. De ott nincsenek bezárva a 4 fal közè, már reggel pizsanában imádnak kint szaladgálni a kertben. Én nehezebben viselem nélkülük mint ők. De mint már írtam, elmennek, de mikor szeretnének, vissza is hozzàk őket. Ha megszületik a kicsi már a kórházban is meglátogatnak, ezzel nem lesz gond, megértik lesz egy kisöccsük. Van pár anyuka akivel beszéltem a szülésrôl és hívhatom ha szükség lenne rájuk. Köszönöm a hozzászólásokat.
2016. máj. 23. 13:20
23/25 A kérdező kommentje:
És igen, rengeteg èlményúk lesz. Mennek strandra, kiràndulni, de ha csak otthon maradnak is, ott a medence, a háziállatok. Velem 1-1órára ki tudnak jönni játszótérre, de feszül, keményedik a hasam, fáj a hátam, fèl órànként pisilni kell. Szerintem most nem kéne önzőnek lennem, hagynom kell hogy amíg ők élvezik, nyaralhassanak.
2016. máj. 23. 13:43
24/25 babyboom567 válasza:
MI lett végül? Hogy szültél?:)
25/25 A kérdező kommentje:
Anyukámék itt voltak nálunk, már túlléptem a terminust. 40+5 hetesen magzatvizet néztek, kiderült, hogy belekakilt a baba, de már a szülésznő előtte se nagyon akart hazaengedni a ctg alapján, mert sűrű fájásokat mutatott, de én csak keményedésnek éreztem. Úgyhogy burkot repesztettek. Mindenki itt volt, gyerekek is, anyukámék is, 1,5 órával burokrepesztés után megszületett a fiam, úgyhogy még aznap látta mindenki. :)
Köszi az érdeklődést!
És szombati nap volt, az apuka is velem jött a vizsgálatra, így nem maradt le ő sem a szülésről. :)
2016. okt. 17. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!