Császármetszés után 6 hétig feküdni és csak pihenni kéne?
Figyelt kérdés
Tegnap találkoztam egy anyukával a nőgyógyásznál, aki azt mesélte, hogy a gyereket sem merte megemelni a császár után 6 hétig, egy ágyban aludtak, ha éhes volt mellre tette. 6 hétig a férje takarított, mosott, főzött rá. Ő csak a kajáját mikrózta meg, meg WC-re és zuhanyozni járt ki a szobából. A babát is a férje fürdette, hogy neki ne kelljen emelnie.2016. máj. 13. 17:59
11/12 anonim válasza:
Teny h nem mindenki birja jol de minnel elobb kel fel az ember es mozog annâl elobb gyogyul.. ez butasag h annyit fekudt.:/
12/12 anonim válasza:
Császárnál nagyot emelni nem szabad. Én 3 császárom volt kb 2 hétig volt segítségem de ebben a 2 hétben volt egy mell gyulladásom is ami miatt nagyon nehezen tudtam mozogni és felkelni mert majdnem 40 fokos lázam volt.
6 hetes gyerekágy nem csak a babának kell hanem a szülő nőnek is. Nem azt mondom, hogy semmit ne csináljon addig de nyilván még finomabban és kímélőbben kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!