Hányadik hétig lehet hason és háton aludni és feküdni?
Háton alvást sem annyira preferálják mert elnyomhatja a baba saját súlyánál fogva az ereket.
Szerintem amíg kényelmes!! Én hason alvó voltam a végletekig elmentem, úgy aludtam hogy a lábam felhúztam békapózba így kicsit megemelve a pocakom, 25. hétig jó volt így. Utána oldalt már. Háton is amíg jól esik én néha hanyatt gördültem nincs azzal baj, ha nyom ugyis zsibbad a lábad 😉
Haton alvas nem jo a babanak, elnyomja a baba a te ket fo eredet , es igy egyikotok sem kap eleg oxigent. Ez nem humbuk, hanem orvosi teny.
Legjobb a bal oldalon fekves, igy a legjobb a placenta verellatasa.
Ha minden ilyen szabályt betartana a kismama, úgy kellene forognia, mint egy grillcsirkének. Hasonlóképp az újszülött, aki ne legyen hason a bölcsőhalál miatt, ne legyen hanyatt, mert ha bukik, megfullad, és ne legyen oldalt, mert az káros a csípőfejlődésre.
Ha el is nyomja az eret, érezni fogod, hogy kényelmetlen. Úgy feküdj, ahogy kényelmes, ne parázd túl a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!