Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik hétig lehet hason és...

Hányadik hétig lehet hason és háton aludni és feküdni?

Figyelt kérdés
2015. aug. 29. 08:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Háton bármeddig, hason ameddig kényelmes.
2015. aug. 29. 09:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Háton alvást sem annyira preferálják mert elnyomhatja a baba saját súlyánál fogva az ereket.

Szerintem amíg kényelmes!! Én hason alvó voltam a végletekig elmentem, úgy aludtam hogy a lábam felhúztam békapózba így kicsit megemelve a pocakom, 25. hétig jó volt így. Utána oldalt már. Háton is amíg jól esik én néha hanyatt gördültem nincs azzal baj, ha nyom ugyis zsibbad a lábad 😉

2015. aug. 29. 09:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Haton alvas nem jo a babanak, elnyomja a baba a te ket fo eredet , es igy egyikotok sem kap eleg oxigent. Ez nem humbuk, hanem orvosi teny.

Legjobb a bal oldalon fekves, igy a legjobb a placenta verellatasa.

2015. aug. 29. 09:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha minden ilyen szabályt betartana a kismama, úgy kellene forognia, mint egy grillcsirkének. Hasonlóképp az újszülött, aki ne legyen hason a bölcsőhalál miatt, ne legyen hanyatt, mert ha bukik, megfullad, és ne legyen oldalt, mert az káros a csípőfejlődésre.

Ha el is nyomja az eret, érezni fogod, hogy kényelmetlen. Úgy feküdj, ahogy kényelmes, ne parázd túl a dolgokat.

2015. aug. 29. 10:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindkettő amíg kényelmes. Nekem háton fekve hamar elkezdett fájni a derekam, szóval nem eroltettem.
2015. aug. 29. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!