Ha valaki nagyon nem akar szoptatni?
Mivel lehet elapasztani? Terhesseg alatt, vagy szules utan kell??
NEM ! Nem akarom elapasztanI a tejem nekem meg van par ev a gyermekig. Csupan erdekelne.
Az orvos tud adni gyógyszert. Létezik ilyen.
Hisz ha valakinek halva születik a babája, vagy örökbe adja, de beindul a teje, azt is el kell apasztani.
Én nem szoptattam, mondjuk nem azért, mert nem akartam, de attól még ugyanaz a folyamat.:)
A császár után a szobámban kaptam az első szem Bromocriptint, utána még aznap este egyet. És két hétig napi 2-t kellett szednem, picike kis tabletta. Nem volt tőle semmi problémám, nem éreztem semmi rosszat tőle.
A terhesség alatt nem lehet ezt szedni, de szülés utáni perctől már igen. Az orvosoddal előre meg kell beszélned majd a kívánalmad és a kórházban is szólnod kell. Nekem a szülésznő/nővér hozta a gyógyszert mindig, itthonra meg adtak egy üvegcsével (Kútvölgyi Kórház).
2# ISZONYUAN SAJNALOM.:( Azota van gyermeked, ha szabad kerdeznem?
Amugy hallottam arrol a gyogyszerrol de vannak kimeletesebbek is, valami csepprol hallottam amit vizbe kell tenni es meginni . Fokozatosan apasztja el, mellekhatasa nem jon elo mindenkinel, esnem szornyu annyira.
1 es koszi a valaszt.:)
3.miert lett elapasztva? Mindig latok olyat h ellett apasztva de nem azert mert nem akart szoptatnI, akkor miert?????:O
"akkor miert???"
Bár nem hozzám szólt a kérdésed, azért egy választ tudok adni: ha esetleg olyan gyógyszert kell szednie az anyának, ami átmenne a tejbe. Akkor ugye nem szoptathat.
#2 vagyok. Mastodynoon csepp, én azt szedtem, 2x30 cseppet kell meginni reggel-este. nekem hatásos volt, csak jól összekavarta a ciklusomat.
A kérdésedre válaszolva: a második kislányom volt, aki meghalt a 3 trimeszter közepén, van már egy gyerekem (3 éves). A tesóval is próbálkozhatunk, de sajnos nem jön össze azóta sem. Talán nem is fog, mert nem vagyok fiatal.
8-as a modszer amire gondolsz az az , amikor nem szoptatnak az ilyen anyukak, hanem neha "megfejik " a mellet es fokozatosan nem termelodik?
Sajnalom, h igy alakult kettes! De vigasztal gondolom h lett gyermeked, van , akinek sajna egy sen jön össze.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!