Létezik olyan hogy valaki megszül és mondja a nőgyógyászának hogy ő nem akar szoptatni és kap rá valami gyógyszert amitől elmegy a teje?
Ezt a csecsemős nővérnek kell mondanod mert ő viszi a babádat szoptatni,Sőt ha simán szülsz egyből a melledre tennék.
Bocsi off!
Komolyan megáll az eszem az olyan nőktől akik tudnának szoptatni de nem akarnak.Én nem tudtam,be se indult a tejem.De bármit megadtam volna érte hogy szoptathassak.Persze a te dolgod.De akkor vedd csak a drága tápszert,mert nem olcsó mulatság ám!Nekünk az elején csak a tápszer havi 16000Ft volt.És igen felnőtt rajt a kislányom,nem is volt beteges de könyörgöm miért nem lehet szoptatni?Félted a melleidet?
Igen, van ilyen, külföldön a gyakoribb, itthon szerencsére ritka.
Bromocriptint szoktak rá adni, de nagyon erős gyógyszer és sok a mellékhatása, úgyhogy egyébként nagyon nem javallt.
De ha valaki nem szoptat, bár belövell a teje, pár nap után el is apad. Illetve szükség lehet némi fejésre is, különben begyullad a melle.
Van, aki ilyenkor próbálja győzködni az anyukát, de általában nem nagyon szokták erőltetni, főleg, ha valaki kapásból így kezd.
Off: egyébként én se tudom ezt megérteni...
Te szerintem alapból ugrasz.Úgyhogy ne nekem írd hogy miért támadom a kérdezőt!Ő is megtudja védeni magát.
Amúgy meg szólásszabadság van,jogom van elmondani a véleményemet.Kötekedj mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!