Létezik olyan hogy valaki megszül és mondja a nőgyógyászának hogy ő nem akar szoptatni és kap rá valami gyógyszert amitől elmegy a teje?
Figyelt kérdés
A doki ezt csak úgy simán kiadja vagy megpróbálja meggyőzni az anyát hogy szoptasson? Arra az esetre gondolok amikor csak úgy úgy dönt az anya nem pedig valami orvosi indok miatt nem szoptathat.2012. szept. 21. 14:50
11/20 anonim válasza:
:D
Okos enged,szamár szenved!
Részemről ennyi,nem fárasztom magam.Javaslom ereszd ki a gőzt!Túl feszült vagy.További szép zsörtölődős estét.
12/20 anonim válasza:
Szerintem is hagyjuk egymást. Szia
13/20 A kérdező kommentje:
Köszi a kérdésre irányuló válaszokat!! A többire meg: relaaaax csajok :)))
2012. szept. 21. 20:50
14/20 anonim válasza:
Nekem meg az olyan nőktől áll meg az eszem mint a nagyon "okos" 1-es válaszoló,aki offolgat feleslegesen...azt sem tudja mi van a háttérben de feleslegesen jártatja a száját.Nem rossz anya valaki attól hogy nem szeretné szoptatni a gyerekét,csak ebben az országban divat elítélni minden olyan embert aki nem úgy csinál dolgokat ahogy a nagy többség.Nem a nőgyógyász feladata egyébként meggyőzni az anyát a szoptatásról,ha nem akar úgysem fog.Egyébként lefejni is le lehet a tejet,és akkor adja neki cumisüvegből.Nem halt még ebbe bele egyik baba sem.
15/20 anonim válasza:
hű mekkora paraszt nő az 1-es.Biztos ő a mintanya!(na persze)Jó rég lehettél már megbaszarintva anyukám!!!!
16/20 anonim válasza:
En Angliaban szultem,ez itt elfogadott dolog,tiszteletben tartjak a dontesed,bar nekem is furcsa,peldaul a korhazban ott a cumisuveg sterilizalo,kapod a tejelapaszto gyogyszert rogton szules utan,ha kered. A holgy akivel egy szobaban voltam meg sem probalt szoptatni,azt mondta,neki ez tul maceras...
17/20 anonim válasza:
Ez egy nagyon erdekes kerdes, engem is foglalkoztat, egyesek miert dontenek igy. En kulfoldon elek, es itt nagy divat a tapszerezes - hulyenek is vagyok nezve, hogy a most 1 eves lanyomat kizarolag szoptatom, el se hiszik, hogy koszoni, nem ker mast. Egy itteni baratnom tervez gyereket, es o meg is mondta, hogy nm fog szoptatni, fejni sem, sot, legnagyobb dobbenetemre meg a kolosztrumot sem fogja lefejni a babajanak! Rogton hormont fog szedni, hogy elapadjon a teje, pedig tudja, hogy fajdalmas lesz a pango tej.... Annyit tudtam belole nagy nehezen indokkent kiszedni, hogy nem a mellet felti, hanem neki ez tul intim. Szerintem aki a gyerekevel nem is akar ennyire bensoseges kapcsolatot, ott valami melyen gyokeredzo pszichologiai baj van. Furcsa szamomra, hogy manapsag sok fiatal no el sem tudja kepzelni, hogy arra hasznalja a testet, mellet, amire valo, inkabb valasztja a mesterseges taplalast, meg se probalja az evmilliok alatt bevalt modszert.
18/20 xStefix válasza:
17-es válaszoló: hát igen, ennyit ér a fenenagy modernség. :(
19/20 szonata válasza:
Ezen a kérdésen, de az azt követő vitán is megállt az eszem.
20/20 anonim válasza:
Jézusom milyen anya az ilyen aki nem akarja szoptatni a saját gyerekét, ennyire félti a testét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!