S. O. S. Három hónapos babám nem akar enni. Mit tehetnék? Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
3100g-mal született és most 5700g-os.Eddig egész szépen evett.Az elején hozzá kellett táplálni, mert császáros voltam és nem volt tejem.Hat hetes kora óta szinte csak anyatejes.Valami történt mert egy hete alig akar enni.Nem tudom hogy mi történt.Nem fogadja el a tejet cumiból sem.Próbáltam neki tápszert adni az sem jó az sem kell.Egy evésre eddig 100-140 ml között evett, de mostanra még a 100ml-t sem eszi meg.Mi lehet a baj?2012. szept. 6. 12:27
1/4 klopusz válasza:
Szia!
Először is: nyugi! Nincs semmi baj!
Mindhárom gyerekemnél így jártam 3 hónapos és kb. 6 hónapos korukban. Bő egy hétig gyakorlatilag nem akartak enni, majd meggondolták magukat és bepótolták duplán.
Nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy ez teljesen természetes (a háromból kettő anyatejes volt), ne adjak tápot, mert az üvegezés után nehezebb lesz visszaszoktatni a cicire (azzal ugyebár dolgozni kell, hogy eredmény legyen).
Kitartás, türelem, vissza fog állni minden az eredeti állapotába!
Remélem segítettem :-)
2/4 nittababy válasza:
ne aggódj ez természetes majd bepótolja duplán!!!a kislányom is ezt csinálta és bepótolta!!nyugi nincs semmi baj!!!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat.Remélem, hogy nálunk is ennyi lesz a gond és hamar visszatér az étvágya. Egy hét múlva megyünk tanácsadásra és ha addig nem változik a helyzet akkor lehet hogy elviszem orvoshoz.
2012. szept. 6. 13:49
4/4 anonim válasza:
Nekem is ugyanezt csinálja, mi egy hét múlva leszünk 3 hónaposak... Ugyanúgy napi 6x evett 130-150 ml, most meg csak 85-100 ml... Remélem megjavulnak a babáink :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!