Nem akar húst enni szinte soha a 21 hónapos kislányom, mit tehetnék?
Én se ettem 10-12 éves koromig, mégis egyben vagyok. Utána ettem.
Amúgy próbáld elrejteni a kajákban! Újfent turmixolva/darálva trükkösen!
Szerintem meg ne aggódj e miatt...
Persze mindig kínáld meg,mikor esztek,de ha nem, hát nem, majd ha megkívánja megeszi.
Nem lesz semmi baja.
Én fiam 22 hónapos, mi sem vagyunk nagy húsevők.
Ne erőltesd szerintem. Amúgy sem egészséges a túlzott állati fehérje bevitel.
Egyéb ételek amiknek hasonló a fehérjetartalma/tápanyagértéke (vagy még jobb): a dió, zöld levelek - ebből nagyon jó turmixot lehet csinálni pl banánnal vagy más gyümölccsel. összeturmixolod és egy vitaminbomba és finom is. Tudni kell a zöld levelekről hogy nyersen sokkal több vitamint ásványi anyagot enzimet stb tartalmaznak mint a zöldségek, gyümölcsök. (pl tyúkhúr, spenót, sóska akár répa levél - de ez sztem nem vmi jó ízű - és rengeteg más)
Nézd meg azokat a születésük óta vegán embereket akiknek kicsattannak az egészségtől és élnek 90-100 évig pl keleten. míg mi húsevő társaik 50-60 évesen mindenféle egészségügyi problémával küzdenek
nálunk is ez van, én heti 2x beleturmixolom a főzibe. Mondjuk nekem nagyon szereti a tojást, meg a szalonnát:-DDDD így nem aggódok ezen annyira. :-)
próbálj meg Te is neki ezt a nagyon vékonyra felszelt baconszalonnát, mert én is csak néztem, mikor lekapta az apja tányérjáról, és úgy megette, mint a huzat, nagyon szereti. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!