Aki nem akar szoptatni milyen jogon kényszerítik a csecsemősök? Miaz hogy megfogják a mellét hogy van a tej? EEgyáltalán ki engedi ezt meg?
Nem tudom felénk ( 3 szor szültem az elmúlt 6 évben) soha senki nem fogdozta a mellemet (hacsak nem kértem már kínomban első babánál mikor sehogy se tudtam cicire tenni) kb. nem érdekelt senkit mit csinálok, se én se a szobatársam.
Egyébként olvastam itt egy kérdést nemrég ahol ez volt a lényeg hogy anyuka kijelentette hogy ő egy percet sem hajlandó szoptatni és hogy mi lesz akkor a kórházban megcsinálhatja e neki a tápszert stb.
És én megértem (vagyis nem értem de elfogadom) hogy nem akar szoptatni utálja az egészet vagy bármi, de azt a 3 napot amiből az elsőn még meg se indul a tej, bírja már ki szoptatással (illetve adnak cukros vizet is eleinte a babának ha még nem indult be ugyebár a tej) azt a 2 napot aztán beveheti a nőgyógyászával feliratott gyógyszert és otthon 2 nap múlva azt ad amit akar.
Ilyet még én se hallottam.
Ahol én szültem, ott úgy leszarták a csecsemősök az egész ki szoptat, nem szoptat témát, hogy az már a közröhej kategóriát súrolta. Még segíteni se jöttek, pedig kék fény alatt volt a babám, kértem, hogy jöjjön valaki, segítsen mellre helyezni, de nem csináltak semmit.
Ha szoptat valaki és van teje, akkor van, ha nincs, akkor megvárják, hogy baja legyen a kicsinek és akkor, orvosi utasításra adnak neki tápszert. Hogy adsz cumit, cukros vizet, babavizet bármit a gyereknek... na azzal rohadtul nem foglalkoznak.
Én még ilyet nem hallottam, hogy sorban járnak a csecsemősök és "átnézik" a cicit, hogy van-e tej...ja, persze... aztán rád kötik, ha nem akarsz szoptatni. :)
Én is Kisvárdán szültem és hasolót tapasztaltam mint a 4-es.
Császároztak és amikor behozták hozzám az őrzőbe akkor megnézte van e előtej,mondta van nagyon jó és mellém tették a babámat és a szájába tuszkolták a cicimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!