Valaki adjon 1 jo tippet, tanacsot kerem! A fiam kedden lesz 3 hetes, szoptatom, de nem lakik jol, van, hogy 3 oran at vagy akar tobb ideig is szopizik, Mit tegyek?
Én is azt hittem van tejem, mert ha megnyomtam a mellem spriccelt! Ugyan úgy cicizett a lányom mint a tiéd, az egész nap egy nagy szoptatás volt!
Na aztán kiváncsi voltam menny van 1 ciciben, hát mikor elkezdtem fejni, az első 5-10 nyomás utàn nem jött a tej, két ciciből nagy nehezen fél óra alatt fejtem le 40-60 Milit!
Ekkor jöttem rá, éhes a gyerek, kevés a tej!
Minden második etetés volt szopi, közte pedig tápszert adtam.
6 óra alatt lett annyi, hogy 2 ciciből jól lakott. 6 hónapos koráig ment így.
Reggel volt tejem, mivel éjjel tápszert kapott, reggeli szopi el volt hogy 100 mili is volt a 2 ben, majd délelőtt tápszer, délután cici, este tápszer meg cici, éjjel tápszer.
Fejd le, és meglátod mennyi tejed van!!!
Egyébként meg 1 óra cicizés után adj neki cumit, majd ringasd el, és tedd a kiságyba aludni.
3 óránként keltsd enni, mert lehet sárga, ezért is válaszok cicin, ha még nem múlt el a sárgaság, ez jellemző!!! Ébreszteni kell, hogy egyen, mert kiszárad!
2-3 hetesen szokott lenni egy növekedési ugrás amikor pár napig ezt csinálja, utána abba szokta magától hagyni :-) Azért van mert hirtelen több tejre van szüksége és így csinál magának többet illetve szoktatja a saját szervezetét a többletfogyasztáshoz.
Arra figyelj hogy ha nagyon gyakran kér enni akkor ne a másik mellet add neki hanem ugyanazt. Kb 3 óránként lehet váltani a másik mellre, de ha mindig váltasz akkor mindig csak a tej elejét eszi ki, attól lehet éhesebb. Vagy ha az elején nagyon folyik a tejed, akkor azt is megteheted hogy lefejszt 10-20 millit és úgy rakod mellre, akkor kevesebbet kap a híg elejéből és többet a hátsó, sűrű, tápláló tejből.
Én fekve szoptattam és nem kellett tartani,elég nehéz volt császár után egy 4 kilós babával aki 1 hónaposan 5,5 kiló volt :D ezért inkább fekve szoptattam.
A nyelve nincs lenőve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!